Friday, April 17, 2015

Фински експерт: Главният враг на САЩ е руският човек

По мнението на Йохан Бекман, САЩ са обявили на Русия тотална война на пет фронта.

Доктор Йохан Бекман.
Западните агресори се побъркват от ненавист и русофобия, когато всичките им опити да сломят волята на руският човек търпят крах. Такова мнение изказа финският правозащитник, доктор по обществено-политически науки Йохан Бекман, излизайки с доклад в Петербург във Военната академия по материално-техническо обезпечение им. генерал от армията А.В. Хрульов.

Привеждаме пълният текст на доклада:

«Днес САЩ, НАТО и ЕС водят против Русия тотална война. Напълно е изменена ролята на Европейският съюз в световната политика - това вече не е организация за чисто икономическа интеграция, а фактически орган за политическа репресия и военна пропаганда. Западните СМИ са пълни с лъжа, насочена против Русия. Появиха се нови модни термини, например «хибридна» война. Но аз бих говорил тук за тотална война. Има известен американски термин «студена война» - терминът е измислен от американските журналисти. Този термин е инструмент от американската пропаганда, за да се скрие истинският характер на тотална война от следвоенният период. Тази война доведе до разпада на Съветският Съюз. Днес главна цел на враговете на Русия е същата - разпад на страната, лишение на руският народ от каквито и да били права на човека. Става дума за пълномащабен и най-чист фашизъм.
САЩ и техните съюзници водят против Русия тотална война вече на няколко фронта. Първи фронт - това е смута в Украйна, антиконституционният преврат през февруари миналата година, формирането на неофашистската хунта в Киев. Сега киевската хунта забранява опозицията чрез углавно законодателство. Още преди 10 години САЩ организита там «оранжева революция», след 10 години - черна, фашистска.
Втори фронт - това са постоянните безуспешни опити да се организират в Русия аналогични «цветни революции» финансирани от Запада. Целта на «цветната революция» - захват на властта, хаос, а също въоръжен преврат. Бе организирана «Болотная» - миниатюрна операция в мащабите на Русия, но много важна за САЩ и западните СМИ. Богохулство и оскърбление чувствата на вярващите в Храма на Христа Спасителя по време на предизборната кампания за президентските избори е психологическа спецоперация, намеса в демократическите процеси в Русия с цел тяхното унищожение. САЩ даже изпратиха в Москва експерт - инженер по цветни революции господин Тефт, за да повторят сценариите, отработани в Грузия, в Украйна, в Либия, Сирия.
На територията на Русия действат западни СМИ, целта на които е да разпространяват антируска и пронатовска пропаганда навсякъде. Това на първо място са финско-американската компания «Sanoma Independent Media» и шведската «Bonnier», целта на които е - преврат.
Това разбира се няма да се получи, макар вече самите безпорядъци и антиправителствена пропаганда в западните СМИ във Русия и зад пределите и - за САЩ има определен резултат.
Третият фронт, това е режимът на санкции против Русия. Така те планират да изнемощят руският народ, да повлияят на популярността на президента на Русия, да създадат условия за преврат и цветни революции. Но това не донесе резулт: режимът на санкции напълно се провали - напротив, руската икономика се укрепи, а рейтингът на президента расте.
Главният враг на Запада, САЩ и НАТО е руският човек и неговото право на глас. Повече от всички Америка ненавижда руската демокрация, правото на избор, гласуване и рейтингът на президента на РФ. САЩ с всички сили искат да лишат от тези права руският човек, за да окупират страната с американски сили, идеи, инвестиции, оръжие и пропаганда.
Трябва да разбираме, че западните агресори се побъркват от ненавист и русофобия, когато всички техни опити да сломят волята на руският човек търпят крах. Затова те са избрали друг път - пряк терор против руският човек, масово убийство, геноцид. Това е отмъстителна кампания против руският човек за това, че русите не се подчиняват на американското колониално господство.
Вече не е секрет, че един американски генерал-углавник съвершено откровено по телевизията на своята страна предлагаше да се реши проблема чрез масово убийство на руси. Американският генерал (Робърт Х. Скейлс - бел.пр.) откровено предлагаше да се убият колкото може повече руски хора, за да се лиши президента на РФ от конституционно право в качеството си на демократически избран представител на руските народи. За тях това, изглежда е единственото решение на проблема.
Това е отлично доказателство, че в ръководството на САЩ има душевноболни психопати, опасни личности, дейността на които има престъпен характер с повишена обществена опасност.
Едновременно те изпращат на международната арена някакви актриси, в ролята на представители на Държавния департамент на САЩ Псаки и Харф, рижа и блондинка, които ефективно приковават вниманието на света със своите преднамерено глупави и абсурдни коментарии. Това също е психологическа спецоперация на ЦРУ. Никой даже не скрива, че блондинката Харф е експерт по информационни операции от ЦРУ.
Четвъртият фронт на антируската война на САЩ - това е масовото убийство на мирни жители, в това число, деца, жени, старци, на територията на т.н. АТО в Донбас, където т.н. «украинска армия» убива мирни жители с тежко оръжие. Това също е отмъстителна кампания на САЩ за това, че народът на Донбас поддържа своите освободители - властите на ДНР и ЛНР и федерацията Новорусия.
Особенност на ситуацията е, че ДНР и ЛНР днес - територия, където живеят почти 4 млн руси - са на днешният ден единствената територия на европейският континент, напълно освободена от американска окупация.
Презрителното отношение и отрицание на демократическите права на руският човек - това днес е «пътеводна звезда» на американската политика и политиката на Запада въобще. В Прибалтика, вече отдавна окупирана от американските войски и войските на НАТО, у русите няма никакви права, те са лишени от всички демократически права, те нямат право да гласуват на избори, нямат право да работят на определени длъжности, нямат право на паспорт, на гражданство. Това е истинска система на «апартеид», но за това никой не знае, защото западните СМИ, под ръководството на американските инструктори, мълчат за тази система.
Във Финландия и Норвегия преследват руските майки, изземат децата им без причини, на руските деца забраняват да разговарят на руски език, предават ги в приемни фински семейства, където те трябва да забравят, че са руси.
Америка навсякъде поддържа нацизъм, нацисти и техните последователи и помагачи. В Латвия, САЩ, ЕС и НАТО системно затварят очи за това, че пропагандата на нацизма и глорификация на войските от СС са важной част от правителствената политика и представляват пряка военна заплаха за Русия.
В Естония, САЩ, ЕС и НАТО затварят очи за това, че там всяко лято се провежда неонацистки форум недалеч от руската граница в района «Синимяе» - единственното място, където се събират неонацисти от цял свят в центъра на Европа, близо до руската граница. Това е пряка военна заплаха.
Та нали глорификацията, оправдание, легализация на нацизма и нацистите означава, че те са готови да повторят престъпленията на нацизма, те са готови да повторят операция «Барбароса», те са готови да повторят масовото унищожение на мирни жители.
Това и се случва днес в Украйна, където при поддръжката на САЩ, ЕС и НАТО с помощта на нацисти бе извършен антиконституционен преврат. Там САЩ, ЕС и НАТО никога не са препятствали откритата пропаганда на нацизма чрез героизацията на Бандера, чрез нацистка символика. Всъщност символът на майданският преврат е свастика.
Това не пречи на американците, защото вербовката на нацисти против СССР - вече е традиция на американските спецслужби.
Когато кримчаните казаха решително «не» на американската окупация и агресия на киевската нацистско-американска хунта, западните страни, САЩ, НАТО, ЕС, отричаха техните демократически права и заплашваха с военна агресия по време на референдума миналата година, където аз, между впрочем, бях международен наблюдател.
В резултат, преди година, чрез демократически процес на възсъединение на Крим с Руската Федерация, фактически бяха спасени над два милиона човека от геноцидът на киевската нацистско-американска хунта. Това, че Русия защитава своите граждани от геноцид, е за Запад повод да накаже Русия с режим на санкции и да преследва русите посредством икономическа изолация.
Сега върви интересен процес на изолация на западните народи от руска информация. Ежедневно се дискредитират руските журналисти и СМИ, даже се забранява показ на руските телеканали в определени страни. Западният човек не трябва да знае правдата, когато запад се готви за голяма война.
Работата на руските журналисти, качеството на тяхната журналистическа работа, чуждестранните служби на «Россия Сегодня», «Раша Тудей», «Голоса России», «Спутник Ньюс», са станали инструмент на правда, мир и свобода, от които сега се боят болшинството западни лидери.
Петият фронт против Русия - това е открита терористическа война. Падат и пропадат големи пасажирски самолети, на борда на които, няма ни един гражданин на САЩ. Миналото лято свалиха малазийски лайнер в центъра на Донбас, между ДНР и ЛНР, за да оправдаят интервенция на войските на НАТО.
Сега не знаем, какво ще се случи в бъдеще, но не е изключено да се намираме в навечерието на голяма война».
Източник: http://www.newsbalt.ru/detail/?ID=54479&sphrase_id=24373


ПП Известният фински телеводещ Яри Сарасвуо, който има вече 20-годишен опит на водещ на най-популярните теле-предвания във Финландия, е бил неочаквано уволнен след интервю с финският правозащитник Йохан Бекман, който в пряк ефир обвинява министърът на външните работи на Финландия в поддръжка на фашисти, съобщава прес-службата на Й.Бекман. Интересно, че в същото предаване известният фински публицист и политически деятел Тимо Харакка също иска да се ликвидира неонацистската киевска хунта.

Фактът, че в предаването на Сарасвуо влиятелни представители на финската интелигенция, Бекман и Харакка, се изказват против киевската хунта, извиква голям скандал във финската преса.

След програмата Сарасвуо е уволнен без обяснения на причините, неговата програма е закрите, независимо че по договор той трябва да направи още шест серии. Сам Сарасвуо е уверен, че в неговото уволнение интервюто с Бекман в пряк ефир е имало «решаваща роля»

По мнение Йохан Бекман, новите украински власти с помощта на Запада се стремят да възродят фашизма в Европа. «Днес главната угроза от фашизъм излиза от Киев» - заяви правозащитникът в комментар за Санкт-Петербургското издание «Мой район».

По думите на Й.Бекман, позицията на Европа по отношение случващото се в Украйна извиква съжаление и недоумение. «Вместо това, заедно с Русия да се води борба против разпространение на нацизма, Европа фактически поддържа тази фашистска хунта. Това е съвершенно недопустимо» - казва финският антифашист. Йохан Бекман е убеден, че засега още не е късно, всички здрави сили в света трябва да поискат незабавно осъждане на въоръженият преврат в Украйна, арест на лидерите на режима, организация на международен съд над тях и затвор. «Само така Европа и може да бъде свободна, а Русия ще може свободно да живее с Европа» - подчертава Бекман.

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.