Friday, March 2, 2018

Послание към коринфянците. Лев Щаранский


Мълния! Вчера се случи безпрецедентно събитие. Кървавият диктатор на Мордор Влад Путин събра своите приближени сатрапи и гръмогласно обеща да потопи Оплота на Свободата в яма радиоактивна пепел. «Бахнем, обязательно бахнем! Но потом. Весь мир в труху!» - разпалвайки се крещеше террана под бурните аплодисменти на приближените блюдолизци. Превърнал формата на презентацията на Apple измислена от Стив Джобс - в шабаш на милитаристски угар. Мен в тоя момент като от душ ме поляха. Стана ми изведнаж съвестливо и гадно на душата. Края на посланието на владиката на Мордор за всеки случай със сенатора Джон Маккейн и главния редактор на «Наша Канада» Моисей Жидоплясов доглеждахме в секретния бункер на трактира «Матрьошка». Няма предел на човешката мерзост. Протегна се проклетият Сахаров.

Влад Путин премина червената черта, заплашвайки със своите ръждиви ракети цялото цивилизовано човечество. Либералната опозиция и украинските военни експерти вече разнесоха на пух и прах всички негови новини по всички фронтове, в твитер и фейсбук. Добре е известно, че без украинският Южмаш нито една ракета на Ордата не може самостоятелно  да излети. Бойни лазери и ракети с ядрена енергетическа установка също изглеждат мит, като минимум защото Русия е съсредоточие на средневековно варварство, а не на напредничави технологии. В такова моеше да се повярва, ако го казваше Илон Маск на модна презентация в черна водолазка и с чаша фруктов фреш. Думите пък на руския нелегитимен президент са лъжа от първата до последна буква.

Именно затова сега Държавния департамент моли всички честни и порядъчни люде, гейове, демократически журналисти и евроукри да съблюдават пълно спокойствие и не правят резки движения. Докато Шести флот не получи нови противоракети способни да сбиват путинският металолом. Не стигаше още заради някакви полоумни еврохохли да се получи бурятска ракета право в прозорчето на Белия дом. Нужно е временно да се отложи похода на киборгите на Москва поне до лятото. Малко ли е, току виж ракетите на орките действително летят. Е а засега Конгреса ще отделя нови средства на Пентагона за ПРО, а ние с брайтонската интелигенция срочно удълбочаваме дъното на нашия секретен противоатомен бункер в трактира «Матрьошка». Нали да се живее трябва не по лъжи. За вашата и наша свобода. В небето Бонер, на земята Хайкин, във водата Шести флот. В Тайланд Рыбка, на Марса Илон Маск. Не тук сме власт. Така ще победим!

С уважение, Лев Щаранский

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.