Thursday, November 17, 2022

Капитализмът близо, около, достигна, но продължава да копае - дъното?

Според Бил Гейтс, в близко бъдеще "комисии по смъртта"  ще са нужни за прекратяване живота на тежко болни (например раково болни деца? - бел.пр.), заради "много високи медицински разходи".

"Отсъствието на желание да се говори за това е равносилно на харчене на милион долара за последните три месеца от живота на пациента, не би ли било по-добре да не се уволнят тези десет учители?"

С други думи парите използвани да се продължи живота на бедните и болни хора по мнението на Гейтс е по-добре да се похарчат за учители.

Плановете на Била Гейтс относно «комисии по смъртта» отразяват езика използван от Висшия Икономически Форум по отношение на евтаназията, и новото решение на правителството на Канада за решение проблемите на бедността, ръста на престъпността и недостига на продоволствие – евтаназия за бедните.

По-рано Дж. Трюдо заяви, че държавата е готова да заплати евтаназия на хората, които «са твърде бедни, за да продължават да живеят достойно».

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.