Friday, May 16, 2014

Открито писмо към руският народ и властите на Руската Федерация


Открытое письмо к российскому народу и властям Российской Федерации от поляков
Открито писмо към руският народ и властите на Руската Федерация.
Президент на Руската Федерация, господин Владимир Владимирович Путин.
Председател на Съвета на РФ, госпожа Валентина Ивановна Матвиенко.
Премиер на РФ, Господин Дмитрий Анатольевич Медведев.
Министър на Външните работи на РФ, Господин Сергей Викторович Лавров.


Народи на Русия, Скъпи Братя Руси!

Хиляди поляци, предани на Независима Полша и суверенният полски народ, както организирани, така и люде не обвързани сме възмутени и не съгласни с действията на днешните власти и тяхната лицензирана  опозиция в парламента в Полша, които изпълняват задачи, наложени им от техните западни хазяи.

Те изиграха коварна роля в подготовката и провеждането на въоръжено покушение срещу демократически избраната власт на братските народи на Украйна. Авантюрната политика на антиполската политическа класа и огромното и участие на Майдана, помощ в подготовката и въоръжаването на фашистските бандеровци, които за захват по въоръжен път на властта в Украйна се решиха даже на убийство на своите граждански демонстранти „мирно настроени” и на сътрудниците на Беркут. Такава политика заслужава най-високо осъждане. У целият империалистически запад, во главе с американската администрация, киевската хунта и политическите марионетки от Полша има по ръцете си украинска кръв.

Това бе подражание и продължение на бандеровските банди, които вършеха геноцид на славяните - поляци, руси, белоруси, украинци и евреи по времето на II С.В., днес в нова форма, разработена и разгърната през 1992 год, която се нарича Доктрина на Вулфовиц.

Това нагледно показва, колко тези марионеточни политици са зависими и услужливи пред своите хазяи, стремящи се към дестабилизация в нашият регион. Това се вписва в плановете на така наречения запад, имащ за цел захват на властта над целия свят от групичка хора, дърпащи конците и не получаващи никакво съпротивление при извършването на покушения, убийства, разпалване на революций, войни, довеждайки до геноцид и етнически чистки във името на строителството на “демокрация”.

Поробването на народите и подчинението на нови страни по пътя на сваляне на правителства, подкупи, убийства, цветни революций, опосредовани войни и т.н. води към глобална дестабилизация и към III световна война.

Голямо количество полски неправителствени организаций и хиляди прости поляци, лишени от глас и възможност за достъп до СМИ са против тези враждебни за човечеството действия и са солидарни с властите на Руската Федерация в предприеманите от тях действия, както в отношение на Украйна, така и в отношение на Сирия, и във много други ситуации. Ние ценим тази, особено положителна роля на господин президента Владимир Путин.

Обеспокоени от политическата, икономическата и финансовата ситуация в света и в частност в Украйна, ние се обръщаме към властите на Руската Федерация за упорство по отношение към властите и обществените организации на западните страни - в това число и полските, които представляват диктат на американските неоконсерватори и наследниците на престъпната организация УПА, цел на които е включването в своята сфера на влияние на Украйна, невзирая на разходите и загубите на самата Украйна. Планът за включване на Украйна в ЕС, а после в НАТО има за цел обкръжаване на Русия от всички страни. Съзнателната част от полският народ, не поддавайки се на лъжи и политически и медийни манипуляции, вижда в тези действия по-нататъшна опасност за всички Славяни!

Ние, Поляците не сме съгласни с американската версия на полската политика по отношение към Русия и нейните власти, а също по отношение към Украйна, Белорусия, Молдавия, Грузия. Тази политика не е в интересите на полският народ, тя ни тласка  към световен военен конфликт на наша територия. Поляците желаят мир с Русия, разбира се в интересите на националното достоинство и националните интереси.

Полша и народите от бивша Югославия са очевиден пример на унищожение на славяните. Осъществяемата в течение на 25 години антиполска политика в социалната, икономическата, финансовата, отбранителната области доведе до ликвидация на полската държава и унищожение на полският народ, икономически, физически и морално. С помощта на така наречените ,,експерти” от запад бе ликвидирана полската икономика. Това, което създаде полският народ, продажните политици в Полша продадоха на безценица на западните инвеститори, в това число банковото дело и стратегическите предприятия.

Западните инвеститори ликвидираха конкурентите, а поляците останаха без работа и собственност.. Последствията на така наречената икономическа трансформация за Полша са трагични. Държавният дълг на Полша е около 1 трл $ (един трилион долара), независимо от разпродажбата на най-добрите национални активи, безработицата достига официално 14%, а неофициално безработицата сред поляците е около 30%, и принуждава младите поляци към емиграция, разбивайки семействата. Такива действия на всички правителства в Полша доведоха до демографически крах и хиляди самоубийства особено сред младите.

В обмен така наречените ,,западни освободители” пробутват на поляците хомосексуални отношения, порноиндустрия, педофилия, наркотици, секти, медиален терор, цензура, фасадна демокрация, лихварство, свободен приток на имигранти, хитра борба с Господ Бог.

Не иначе изглежда ситуацията в Украйна с пълно преобръщане на фактите и фалшификация на информацията за реалните спонсори на украинският преврат. Лидери в този фалшифициран поток са полскоезичните СМИ, владетели на които, ръководители и контрольори са западните концерни. Това не е нищо друго, освен установяване на враждебна на Полша пропагандистска мрежа на територията на Полша. Същото се касае и до средствата за масова информация, заплащани за сметка парите на полският данъкоплатец, и подчинени напълно на враждебните цели на запада.

Забетонираната политическа сцена в Полша, която вероятно е била установена от чуждестранните спецслужби, а заедно с тях и от могъществените корпорации на запада, от 1989 година чрез медиалният лъжлив рупора по нагъл и агресивен способ мамят полският народ вече четвърт век.

Последните събития в Украйна усилиха нашите опасения за сътбата на цялото източно славянство в Полша, Европа и света. В случай на победа на космополитическите деструктивни сили в Украйна, това няма да бъде техен последен зловещ пункт от плана по отношение на славяните и други национални групи. По-рано западната космополитическа мафия предприема опити да овладее Белорусия, и само благодаря изключително силната позиция на ефективният президент Александър Лукашенко нейните подли намерения се провалиха.

Русия също не може да игнорира коварните планове на Запада, и както е видно от действията на властите на Руската Федерация тя прекрасно вижда това. Това признават и поляците, и желаят активно да се присъединят към противодействието на силите на запада в делото по унищожение и насъскване един срещу друг на славянските народи.
Във връзка с това, ние предлагаме:

- да се създаде Всемирен Съвет на Славяните, като платформа за контакт и взаимопонимание между нашите племена, който да се състои от представители на всички славянски страни, избрани в отделните славянски страни от числото лица въвлечени в дейност на организации, опозиционни по отношение към послушните чужди, установени марионеточни режими.

- да се установи местонахождението на Всемирният Съвет на Славяните в една от столиците на славянските страни.

- главна задача на ВСС заедно със своя тил в своите страни би била разработка и разпространение на съвместни отбранителни действия пред лицето на унищожението на нашата христианска, славянска община и създаване на възможности за разпространение на информация за всички славянски народи.

Нашето предложение е свързано с ескалацията на разрушителни действия на лагерът силно враждебен по отношение към славяните, а също с недостаточната възможност за свободни действия в родните страни. Нашите организации са изолирани, проследявани и уничтожени. Ние нямаме възможност да достигнем до обществото след промитата информация в интернет.

Ние сме против всякакви революции, войни, които унищожават народи, семейства и отделни хора и затова също ще апелираме до съзнанието на широките славянски общности (и не само славянски), ние искаме и можем да изменим бъдущата сътба на нашите народи. Ние сме уверени, че съвместното противостояние на злото ще има достатъчно голям отклик в цял свят, че марионеточните власти на така нареченият запад няма да са в състояние да заглушат нашата съвместна международна позиция и международните действия на Всички Люде на Добра Воля както от Изтока така и от Запада. Допълнително нашата сила и възможност ще бъде поддържана от славянското население на международната арена.

Ние Ви поздравяваме, наши славянски братя руси (които като първи народ в света заплати огромна цена на убийственият болшевизъм, спонсорски поддържан от същото лихварско окръжение, което днес е в Украйна), поздравяваме днешните власти на Руската Федерация. Ние сме радостни, че след множество неблагоприятни години на унищожение на Русия дойде нейното възраждане, особенно в моралният дух и Христианството. Във връзка с тези изменения има надежда също и за нас, поляците които са постоянно агитирани от полскоезичните медиа и 25 - годишното паразитиране на политическата класа, но които не се поддадоха в цяло на диктатурата на пропагандата и банкерите. В днешната борба (засега пропагандистска и политическа) голяма част от поляците са с Русия, с русите, със свободните от западни влияния украинци и със всички Славяни. Нашите съвместни действия са дължни да доведат съответстващ резултат на благо нашите славянски народи, на благо цялото човечество, защото в противен случай ние ще разделим сътбата на Ирак, Афганистан, Сирия, Либия, Египет, Югославия, Украйна и много други. Само велика Христианска Русия може да спре марша на ,,сатаната от запад” на нашите славянски земи.

Поздравяваме Руският Народ заедно с неговите власти.

Подписи:

Професор Анна Ражне - Краков.
Професор Ян Шарлинский- Краков.
Зигмунд Вжодак - Депутат IV и V Сейма.
Адвокат Ришард Парулский - Варшава.
Адвокат Мариан Баранский - Варшава.
Тадеуш Беднарский- Познан.
Адам Смех - блог jednodniówka.pl - Pabianice.
Анджей Скорский - Варшава.
Здислав Янковский - Депутат IV Сейма.
Ежи Трухлевский - Гданск.
Доктор Павел Земинский - Лодз.
Дариуш Кощюр – Отвок.

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.