Friday, May 27, 2016

Спецоперация «NaZiанален heroй»

До коментар [#279] от "Dохкeflyt":

Сига че ти го убясним сичкото, слушай фниматилно и следи за ръцети. Бавно чити и фниквай у фабулата:

След минуванито на два деня от момента хвърлянито на Савченко в Киев, там въопще изцело бушува зрада. Версиити за причинити са разни.  некой говори - Гадя не съй съвзела от изтизанията, некой просто помалкива у кърпичка, разбира – нещо тука ней така, с тоя «hерой», има и смели заявления – путинский ГежЫм е подменил Савченко, и та Гадя - ней она Надя, която бе по-рано. И на ушити извивката ней тя, и носа, и вместо мозък- неква субстанция.



Сига вкратце като как стана. Преди некое време, по каналити на агентурната руска разведка у ВСУ бе забилезано – има у карателната армия многу неадекватна «лётчица». Гоблин савершенно невменяемий, запоян на целата главъ, и воинствений. Разведката дади приказ - гоблина да не спира са, да върви на фронт, попътно раздавайки интервюшки на украинскити телеканали. Първоначалната стадия на пиар-кампанията бе успешна, гоблина осети прилив на увереност у себе си и свойта безнаказаност, почна да вали сички наред, и своити, засвети се в история с загинали журналисти, и скора попадна в отрано подготовена клетка-а. Рускити телеканали неколко дни повъртеха историята с пленението на «летчицата», предварително обвинение и бе окачено саучастие в убийство на журналистити…

Собствено, нататъшнити действия по ставанито на «NaZiаналния heroй» украинството направИ само. Информация дека гоблина е виновен в гибел на русити има достатачно. Убийство на русия – тва е и ест целата идея на украинската NaZiя. Той кто убил- той и герой. А аку и в плен попаднал, то вече почти пресвяти герой-великомученик. А ако и гладна стачка обявил, и не стеснявал са, сидейки в клетката открито на Путина ла-ла-лакал- е ваобще са издига на невидено ниво. Та начи парвоначалнити тезиси стигат украинството сас своити си раце да засили саморазвъртащ са маховик на ганебна зрада.

Маховика набирал обороти, руснацити понякога подфърляли на вентилатора, показвали съдебните заседания, освен украинството в процеса са присламчили и европейските «партнери». Гоблина осъдили, което извикало адовий вой на украинството, и радостен одобрямс на рускити ура-патриоти, маховика на зрадата вечи са въртял с такава скорост, че опорните лагери са запушили. Украинството не разбрало, но така било замислино - хитар план!! Целата истинска същност на гоблина – «heroя» от украинството са скривала пу най-изящен и коварен способ - показвала са пред сички наяве, и всички здравомислещи люди разбирали, ма украинството продължавало да канонизира свойта «heroиня».

И те, в адин момент (деня на втората годишнина на президентствато на най-народнаго и украинскаго президента) рускити ГРУ, ФСБ, всевазможнити спецагенти и Щирлици, преминали кам финалната стадия на спецоперейшен. В клетката с гоблина влезнал специално обучен человек, замотан в жовто- блакытна чаршафа, казал «славаукраини» и с размах всадил на гоблина двойна доза транквилизатор за хипопотами. Обезвреденния за кратко време гоблин превозили в брониран фургон в аеропорта, и натикали в самолета на украинскаго народнаго президента. Бъйстренко отбегали, и пилотити срочно дали пълна газ.

Пилотити гледали назаде странна картина. ГРУшници, ФСБшници, всевазможни «Джеймс Бонди» и некакви непонятни люде, един от които ма кат две капки водъ приличал на Юрия от компютерната игра «Ред Алерт» весело махали с раце след самолета и некак загадочно са подсмихвали… Наблизу стоел брониран «Пулман», тонираното стакло на задната врата било лека приспуснато. Поговарват, дека там сидел Той Самия.

После историята вече продалжава на Украйна. Освестил са от транквилизатора за хипопотам безумния орк излезнал из самолета, и од първити минути почнал да показва на целото украинство целата своя истинска същност. Украинството за такава зрада било откровено не готово. То нали чекало да види най- главнаго «героя NaZii», а тука ТОВА… А нали на радости скачащити дегенерати е ТОВА още и в представители в ПАСЕ записали, и депутат в зРадата назначили и вазвели в роля на NaZiаналнаго божество… Не отчели само адно - ТОВА они саздали сами, одгледали в желто синити мозаци за две години «Светлый Образ» (ТМ), всячески са носили с картинки на образа, хоили, лелеяли и всячески поддържали. Не всички то са знай, по лицата на срещащити «първи лица» било панятно- те са досетили, че Путин ша подмушни на втората годишнина на народнаго президенства некаква ганебна зрада, и силно не радвали са на връщането на Надия (ТМ)

Некои почнали да заподозирват още по-ганебна зрада – коварний Путин е заменил той гоблин в обмен на референдум за влизанито на ДНР в Русия. Те какво пишат NaZi-ти от «Навоз»:


Последнийо абзац е най-епичен, затва - превод:

Безусловно, думите на Захарченко за "референдум за присъединяване към РФ" отразяват настроенията в руските кръгове. Възможно е, именно "референдум" да е обещал Порошенко на Путин в обмен на връщането на Савченко.

Анадъммо??

Източник:  https://cont.ws/post/280183

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.