Sunday, May 15, 2016

Агент от US ICE, узнал правдата си избива мозъка със 40 калибър, написвайки предсмъртна бележка...

Узнал за страшните планове приготвени за собствените им граждани от мошенниците от правителството на САЩ, митническия агент Пирс в Ню-Йорк си избива мозъкът с пистолет.
Источници от полицията на Ню-Йорк разказват за съдържанието на предсмъртната бележка, намерена на тялото, съобщава SuperStation95.

Бележката е била написана седмица преди самоубийството и разказва защо офицерът предпочел да се застреля:
"Аз израстнах в Америка, която лелеях, и бях убит от собственото ми федерално правителство. Нашата Конституция стана безсмислена и нашите закони политизирани толкова силно, че повече не се прилагат както трябва, с изключение само за политически цели" - е написано в записката. "Нашите длъжностни лица са изцяло корумпирани и напълно лишени от всякакво желание да обичат или уважават страната, която им плаща. За тях всичко е получаването и задържането на властта, а също вземане на незаконни пари от задкулисни сделки".


Агентът от US ICЕ след фаталният изстрел е бил доставен в болницата "Ленокс Хил", но лекарите не успяват да го спасят.

В предсмъртната си записка офицерът разказва за страшните планове по подготовката на федералните служби:


"Ако американският народ знаеше какво планира това правителство, той би възстанал. Ако аз или всеки друг в федералното правителство разкрият какво ще следва нас всички биха ни убили, така че сега аз разкривам това, което зная.
Ние във федералните правоохранителни органи се готовехме няколко години да контролираме безпорядъци и бунтове от предстоящият финансов крах и разпространените банкови грешки. В тренингите участват в натурална величина образи на американски мъже, даже жени и деца, по които ни обучаваха да стреляме изработвайки "практика" и "привикване".
Разказваха ни, че икономиката на страната е неизлечимо болна и ще бъде разрушена през 2016 год. Също така ни съобщиха, че банките са несъстоятелни и FDIC няма достатъчно средства, за да компенсира вложителите. Казваха ни - тези събития са неизбежни, и е важно правителството да оцелее, когато хората възстанат заради краха на системата.
Когато разпадът на САЩ се случи, в лагерите, създадени под егидата на програмата ФЕМА Рекс-84 през 1980-те години, лагери за нелегални мигранти, които ние възнамерявахме да депортираме, ще бъдат вместо това използвани за да се заключат в тюрма американските граждани, които, по мнението на правителството, ще представляват "угроза". Американските граждани ще бъдат арестувани без заповед и ще попадат в затвор без съд и следствие за Бог знае колко време.
Тези лагери са били оборудвани за провеждане на по Хитлерово-мащабни убийства! Фактическа "чистка" на американските граждани от самото правителство, което те сами са създали и заплатили! Аз повече не мога да бъда участник в това".

Защо са на американците милиони пластмасови ковчези и охраняеми лагери?
Също така в записката се говори за закупката на 1 милиард патрони от националната гвардия за федералните:
"Правителството знае, че военните ще се възпротивят на тези методи, затова голямата им част се разполагат извън пределите на САЩ, съзнателно съкращавайки числеността им във страната.
По същата причина определени боеприпаси и въоръжение са били иззети от арсеналите на Националната гвардия в количество над милиард единици. И това е направено от самото федерално правителство, държавата е била разоръжена, така че никой да не може да се защити от Федералната дейност.
Когато неизбежният крах се случи, електричеството по цялата страна ще се изключи, както и всички форми на общуване. Всички банки ще бъдат затворени веднага: никой не ще може да получи никакви пари, защото всички банкомати ще бъдат изключени. Кредитните, дебитните и ebt карти няма да работят.
Който остане без пари в брой няма да има шанс. Системата за оповещаване за извънредни ситуации ще се използва за захват на всички радиостанции и оповещаване на обществеността, че това е уж резултат от кибератака.
Но в същото време докато американският народ търпеливо ще чака връщане към нормален живот, правителството ще развърже лов на граждани обвинявайки ги в тероризъм и "превръщайки" ги боевици. И докато гражданските комуникации и всички теле и радиостанции, всички системи за оповещение за извънредна ситуация ще се разпространяват за това, което се случва правителството към това време ще вземе връх."

В записката се разказва за конкретните планове на федералните по използване на затворите:
"Всички федерални затвори са снабдени със смъртоносни газови системи. Когато нещата тръгнат зле, всички затворници във всички затвори ще бъдат заключени в килиите. Затворническият персонал ще бъде изведен от обекта, а от определено място нужният човек ще включи вкарването на смъртоносен газ в системата. Всички федерални затворници независимо от техните престъпления и наказания ще бъдат екзекутирани с газ своте килии. Когато газът се разсее мъртвите ще бъдат премахнати и тюрмите отново ще се използват за гражданите, воювали против федералните войски."
В записката се споменава за свещеннослужители от различни религиозни конфесии, които са били завербувани и обучени за да се подави съпротивлението:
"За да може правителството да успее са вербувани свещенници, равини и свещеннослужители от различни конфесии, които с цитиране на съответни места от Писанията ще говорят за "подчинение на правителството". Тях ги обучават да разказват на хората да не дават отпор, и че най-голямата им надежда - това е молитвата".
В предсмъртната записка се говори още много, например за указ № 13603, подписан от Президента Обама на 16 март 2012 год:

Указ 13603 за “национална готовност на отбранителните ресурси”.

Този 10-страничен документ е основа за поглъщане на икономиката от федералните органи. В частност планът на Обама предполага захват на контрола над:
* “Всички стоки и продукти, които са способни да бъдат нужни за организма, било то хора или животни”* “Всички видове енергия”* “Всички форми на граждански транспорт”* “Цялата полезна вода от всички източници”* “Ресурсите по здравето – наркотици, биологически продукти, медицински прибори, материали, оборудване, предмети с медицинско назначение, услуги и оборудване”* Принудителен труд ( или “индукции”, тъй като указът деликатно се отнася към призива на военна служба)Освен това федералните чиновници ще “издават правила за определяне на приоритетите и разпределение на ресурсите.”
Този документ съществува в реалността. Може да се запознаете с него тук, и това потвърждава - всичко, което се съдържа в предсмъртната записка на офицера за този указ е истина!
Този език използван в указа се е появил в национални укази по безопасност периодически издавани от предишните президенти по времето на студената война.
В този указ под номер 13603 на Обама изглежда се описва тоталитарен режим завладян от идеята за контрол над всичко! Разпореждането на Обама не прави никакви усилия, за да оправдае унищожението на свободата, за да обясни как налагането на тоталитарен контрол ще позволи на правителството ефективно да се бори с неподчинение, диверсии, химическо оръжие, ядрени ракети или други възможни заплахи.
Няма нищо в указа 13603 за съблюдаване на Конституцията или защита на гражданските свободи.
При какви обстоятелства може да възникне запрос, при който президентът ще се опита да осъществи този безумен план?
Указ 13603 говори със зловеща двусмисленост: по време на “целият спектър извънредни ситуации.”
Предсмъртната бележка засяга темата "в очакване:"
"Във федералните правоохранителни органи също ми съобщиха, че правителството има пълна база данни на всички така наричани "Оцеляващи." Тези хора ще се разглеждат първи по ред - въоръжени федерални агенти ще ги обхождат, за да отнемат от тях оръжието, запасите им от продоволствие могат да бъдат преразпределени, така както правителството счита това за нужно."
Ако заявленията на загиналият агент за неизбежният крах на икономиката, краха на банковата система са верни, то кога Обама ще активира тази програма? И излиза ние всички принудително ще се трудим, в същото време правителството ще отнема нашата храна в рамките на пункта от Указа за "разпределение на ресурсите?" Това са страшни прогнози!
Има още много освен предсмъртната записка и SuperStation95 разглежда още много материали за публикация. По такъв начин това е история на развитие на събитията и читателите трябва да проверят отново за бъдещи обновления.

В заключение

Ние нямаме намерение да предизвикваме паника, и в същото време очакваме читателите да са достатъчно умни, за да разпознаят самостоятелно дали тази записка е просто параноидално бълнуване на безумец, който се е самоубил.
От друга страна, неговата записка може да бъде откровение на човек, който е бил така разстроен заради жестоката правда която е научил, че е посегнал на себе си. Ние в SuperStation95 просто не знаем.
Ние призоваваме всички да съхраняват спокойствие, рационално да мислят и решават да предприемат ли някакви действия, за да се подготовят, в случай ако предсмъртната записка на този човек казва истината.

Източници:
(1) ICE Agent Suicide in NYC:   NY Daily News
(2) Taken to Lenox Hill Hospital   NY Post
(3) REX-84 FEMA CAMPS   Wikipedia
(4) National Guard being stripped of Crew-Serviceable Weapons and communications gear - Republic Broadcasting, John Stadmiller
(5)  Dept. of Homeland Security Orders 1.6 BILLION rounds of ammunition   Forbes Magazine
(6)  US Army over-deployed and intentionally shrunk  ARMY TIMES
(7)  Clergy Recruited by Gov't to quell opposition   KSLA-TV Channel 12 
(8) Executive Order 13603   White House      US Government Printing Office

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.