Wednesday, February 8, 2017

Гиви, Моторола, Мозговой ... На капитализма не са нужни герои. Те са страшни с това, че будят хората

Гиви, Моторола, Мозговой ... Капитализму не нужны герои. Они страшны тем, что будят людей Политика, Украина, Донбасс, Новороссия
Капитализмът, това не е просто икономическа система, това е паразит, при това паразит равнодушен. За капитализма фашизмът - това е нормално. За капитализма няма морал и принципи, а има само печалба, далавера.

Капитализмът убива всеки който излиза зад рамките на робството и подчинението.

Към кого от тези герои, преминали горнилото на войната представителите на капитала биха могли да подходят и "решат да се примирят с правосеците, подзаработят, направят далавера"? Никой не би се решил и това го знаеха. И зад всеки от тях вървяха хора, много хора, те станаха герои не по назначение, а за делата си, те бяха известни не само в Донбас, но и по цяла Русия, и в света.

Ето за това и ги убиха.

Защото ги има "скъпите украински партньори", защото на капитала е нужен покой, Донбас в състава на Украйна, съвместна далавера на газа, въглищата, земята, предприятията, въздуха и водата.

За капитализма нацистът правосек, убил дете и опълченецът, защитаващ деца, жени и старци - са единакви, при това правосекът е даже по-удобен, защото той за пари ще направи това което трябва, а опълченецът за бутнато не ще се отстрани, не ще предаде и не ще продаде деца и жени.

Героите на Новорусия, в които вярваха и след които вървяха хората - станаха врагове на капитала. И не е важно, че Моторола и Гиви не влизаха в политиката, те станаха лидери на общественото мнение, а при капитализма такива са длъжни точно да изпълняват каквото кажат, даже ако това е да се прегърне и целуне Порошенко, да се встъпи в Десен сектор, да се забрави всичко което е било - всички убийства, целият терор на киевската хунта. За капитализма са приемливи само псевдо лидери, които назначават в СМИ и които престават да бъдат лидери в момента в който СМИ престават да пишат за тях. На капитализма са нужни марионетки, нули без съдържание.

Войната на Донбас, самата земя породи истински герои, всеки от които стана легенда. Те бяха дотолкова силни, че за победа в боя над тях не можеше и дума да става, и не е важно, честен бе боят или с превъзхождащи десеткратно сили на нацистите. Капитализмът това е робство, а идеологията, вярата в хората, силата на хората, народните лидери - те разрушават и робството и капитализма.

Вярата в такива хора като Моторола, Гиви, Мозговой - за капитализма е неприемлива, нему е необходимо ние да вярваме в Навални, от чиито задници стърчат едновременно ръцете на Администрацията на президента на РФ и Държавният департамент на САЩ, за капитализма това е нормално, а ръцете може и да се измият.

Ето за това и ги убиха.

Помнете това. Те положиха своят живот не само за жените и децата на Донбас, в опит да защитят света от кафявата хидра на фашизма, те със своят пример будеха хората, будеха нас от сън и безпрестанно грухтене в коритото.

Поне заради тях ние сме длъжни, задължени сме да вдигнем омазаната морда от чинията и да се огледаме наоколо, а после да помогнем да направят това другите.

Вечна памет...

 http://pikabu.ru/story/givi_motorola_mozgovoy__kapitalizmu_ne_nuzhnyi_geroi_oni_strashnyi_tem_chto_budyat_lyudey_4819808

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.