Saturday, April 8, 2017

Социалните мрежи къртят



Прогре$$ для США: Годините минават, нищо не се променя, само става ясно, че съветската "пропаганда" е казвала чистата истина.
 
Резидент Кремля: ФБК намери изчезналите Томахавки на дачата на Медведев. Фотофакт.




Макс ЧЕпай: Сътбата на пропадналите 36 томахавки е на съвестта на руските хакери.





Александр Гришин: Терактът в Стокхолм бе извършен веднага след като Медицинската Асоциация на Швеция каза, че "Белите каски" са убили деца за фейк за газова атака.


Ръководителката на Министерство на Външните Работи на Швеция Маргот Валстрьом направи заявление, което явно не би могло да се понрави на САЩ: «Проведеното тази нощ ракетно нападение повдига въпроси как това може да бъде съвместимо с международното право. Защото това е въпрос за Съвета по безопасност, който трябва да вземе на себе си отговорността за достигане на стабилно политическо регулиране».
Швеция вече получи теракт, чакаме ново заявление.


Deja vu



 


Во///дь: Либертотата още ли не е заявила, че САЩ по-добре да бяха раздали тези Томахавки на децата и пенсионерите?

Угугвайская разведка: Страданията на децата в Сирия вълнуват Запада далеч повече от гибелта на техните връстници от "правилни бомби" в съседен Ирак. Лицемерни омрази!

Мюсли Лаврова: Daily Mail премахна от сайта си статията от 2013-а "САЩ поддържа плана за химическа атака в Сирия и възлагането на вината за това на режима на Асад"

Филипп Масловский: Почти денонощие мина, а Западът не знае кой и защо извърши теракта в Стокхолм. Но мигновено се ориентира в "химатаката на Асад". Ама че омрази

Vladimir Isaenko: Как си представям тези нещастни объркани томахавки, които загубени летят... Нощ... Студ... Самота... Безцелност...

rishikesh news: Да се убие един сирийски войник трябват 10 Томахавки.

Выпускайте Кракена! А стига Путин невнимателно да изпусне: "Напразно помагахме на Тръмп да стане президент" и Тръмп даже няма да успее да се уплаши от импичмента

Макс ЧЕпай: Ако в САЩ конгресмени вярват в Лимпопо, какво да се удивляваме, че вярват във фейкове за Асад и високоточни Томахавки?

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.