Friday, April 7, 2017

Пет аксиоми, които трябва да знаем, за да разберем какво се случва в света

Пет аксиоми, които трябва да знаем, за да разберем какво се случва в света през последните години
1. Аксиома първа. Никаква "световна финансова криза в света няма".
А тече крушение на пирамидата на долара на Федералната Резервна Система (САЩ).
Федрезервът на САЩ е частна фирма, обединяваща 12 "федерални банки", разположени на територията на САЩ и притежаваща право на емисия на свои банкноти и безналични "USD" и която предоставя на държавата САЩ кредити и заеми, а също продава по цял свят своите "USD" като стока, директно и в кредит за обмен срещу реални материални ценности или тези или други политически решения.
До 1971-а година доларът на ФРС бе обезпечен със злато, но съблазънта на притежателите на свещенният принтер да произвеждат състояние за себе си и подконтролните им организации и частни лица "с драсване на перото" ги принуди да се откажат от свободният обмен на долара срещу злато и да прибегнат към открито мошеничество.
През 1971-а самият $ USD бе обявен за стока номер едно в сила неговият статус на основна световна резервна валута. Тоест, всички ЦБ в света бяха длъжни да имат долари в обезпечение ако искат да бъдат банки, а всички търговски контракти за енергоносители трябваше да бъдат заплащани в "$ USD".
За налагане на тази "стока" на световният пазар хазяите на парите използват схема на финансова пирамида, и като инструмент — държавата САЩ и други държави подконтролни им, военни алиянси, а също частни банки, корпорации, СМИ, обществени и научни организации по цял свят.
Но за всяка финансова пирамида идва край и именно това и се случва сега. $ USD има "напечатано" (натракано на "клавиатурата") почти на два порядъка над неговото реално обезпечение. Пирамидата на дългове и кредити е на ръба на срутване, гигантският балон е готов да се взриви директно сега. С непредсказуеми за човечеството последствия.
Това е аксиома. Математика и нищо лично.
2. Аксиома втора. Крушението на Пирамидата "$ USD" може да се отсрочи.
Крушението на Пирамидата "$ USD" може да се отсрочи с няколко десетилетия...
За сметка пълно унищожаване на Руската Федерация, грабеж на ресурсите на нашата страна и передаването им за обезпечение на Федералната Резервна Система на САЩ чрез многочислени посреднически корпорации и банки, чрез явно и неявно поробване на населението на Русия.
По-нататък Пирамидата може да получи бъдеща отсрочка на своя крах чрез последващо унищожение на такива страни като Сирия, Иран, Индия и Китай.
Истинският мотив на днешната тотална и хибридна война против Русия е — отсрочка на краха на Пирамидата. "Пари и нищо лично". Всички останали мотиви са димна завеса.
3. Аксиома трета. Русия каза на Федрезерва на САЩ: Стоп!
Русия на Путин - това е единствената в света страна, която спря движението на Пирамидата и предложи план за плавен, мирен преход (чрез търсене на компромиси) към нова световна финансова архитектура с множествени национални емисионни центрове.
Обаче голяма част от световният финансово-политически елит това предложение не го устройва. Не го устройва в сила това, че крахът на Пирамидата ще разруши техните състояния и ще ги лиши от реална власт. Мнозина от тях са готови да започнат Трета Световна война в термоядрен вариант, надявайки се да оцелеят в нея и после отново да управляват — това което остане.
Тази аксиома и всички останали по-долу произтичат от първата.
4. Аксиома четвърта. Всички водещи световни западни СМИ лъжат на 100%.
Всички водещи световни западни СМИ имат една генерална линия, те водят информационна война против Русия и нейните съюзници, тяхната задача е да очернят Русия и обесчовечват нейните граждани, преди всичко Великият Руски Народ.
Затова те лъжат, даже ако разказват правдата за тези или други световни събития. Ибо правдата вече отдавна е на служба при лъжата и лъжа е също избирателно подаване на правдива информация ако тя върви в крак с генералната линия.
И лъжата им е запределна ибо време вече няма и Денят Х е близък.
5. Аксиома пета. "Войната — това е път на измамата".
Пряко да покаже нашите главни врагове официално Русия не може.
Ибо към днешен ден тяхната власт в подконтролният им свят се разпространява върху всички нижестоящи "инструменти" по таен, закулисен начин.
А да се каже на робите — а всички, които явно или неявно поддържат в тази война хазяите на парите и техният инструмент — западният елит — са роби и да им се каже че са роби - все едно незабавно да се провокира тяхната мощна ответна реакция и така да се окажем в изолация и лишим от всеки мирен, дипломатичен способ да се спечели войната без гореща фаза, просто дочаквайки кога Пирамидата ще рухне и погребе нейните създатели.
Затова и Президентът на Русия в отношение на робите използва думата "партньори". Министърът на Външните работи на Русия използва и друго словосъчетание, но няма да го повтарям, псувните в интернет са забранени:)
Президентът на Русия следва стратегия, която въобще се съгласува с трактата "Изкуство на войната", написан в древността от великият китайски пълководец Сун Цзи, не загубил впрочем нито едно сражение.
Някои противоречия в неговите думи и неговите изглеждащи противоречиви ходове следва да се възприемат като тактика в рамките на тази война. "Войната — това е път на измама".
Той не е длъжен да посвещава всички, включая и властните структури на Русия в своите планове. Той не е длъжен детайлно да се обеснява пред народа за тези или други действия. Той е Върховен Главнокомандващ, а ние — народът - сме воин и трябва да помним за субординацията.
Това е всичко, което следва да се знае, преди да се опитваме да анализираме и разберем какво се случва в нашият свят сега и в неговата реалност.

Препратка към източника https://vk.com/rusonline

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.