Thursday, November 28, 2013

Добре дошла Украйна, в ЕС... или запорожките казаци пишат писмо до Европейския съюз.

Цитат на orthdx

ПИСМО НА
Европейския Съюз
ДО ЗАПОРОЖКИТЕ КАЗАЦИ
Аз, Съюзът, син на Ватикана - бог на слънцето и на луната , внук на заместника Божи, Аз, владетелят Френски , Германски , Италиански, на голямата пирамида (финансова) на Евреите, цар на царете, властелин на властелините, необикновен рицар, от никого непобедим, неотстъпен пазител на гроба Господен, заместник на самия Бог, надежда и утешение на самите католици, страшен и велик закрилник на християните, ЗАПОВЯДВАМ на запорожките казаци да ми се предадат доброволно, без всякаква съпротива и да не ме безпокоят с нападенията си!
Европейски Съюз

ОТГОВОР
НА ЗАПОРОЖЦИТЕ
ДО Европейския Съюз:
Ти Съюзе, дявол латински, на проклетия дявол брат и другар, и на самия Луцифер секретар. Какъв по дяволите рицар си ти, като не можеш с гол гъз таралеж да смачкаш? Дяволът сере, а твоята войска яде. Няма да успееш, кучи сине, синовете православни под себе си да имаш, от твоята войска не се боим, по земя и вода ние с тебе ще се бием, твойта мама!
Френски готвач, Холандски водонос, Германски пивовар, Английски дерач, на Великия и Малкия Израел свинар, Белгийска свиня, Италиански злодей, Испански колчан, Норвежки палач, на целия горен и долен свят шут, а за нашия Бог - глупак, на самата аспида внук, а на нашия х.й - кука. Свинска мутра, конски гъз, месарско псе, непокръстена тиква, твойта мама.
Ето така ти отговарят запорожките казаци, нищожество! Не си годен дори на православните свинете да пасеш!
Числото не знаем, защото календар нямаме, месеца е в небето, годината е в книгата, а денят у нас е като при вас, за което цуни по задника нас!
Подписали : Кошевия атаман Янукович
с цялата запорожска войска.

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.