Friday, January 22, 2016

«Немските мъже са с отрязани яйца. Те не са способни да защитят своите жени»

Комсомольская Правда: Нашият специален кореспондент Дарья Асламова изяснява в какво е причината за случилите се в Германия безпорядъци с участието на мигрантите

Ханс Вебер, политически експерт и активист. Себе си той нарича просто «патриот».
«Немецким мужчинам отрезали яйца. Они не способны защитить своих женщин» Германия, Европа, Россия, беженцы, политика, СМИ, текст, длиннопост

«В Германия има поговорка: никога не будете руската мечка и немският Михел. Засега нашият Михел още спи - казва господин Вебер. - Руската мечка се пробъжда в случай, ако нещо заплашва матушка Русия. Първият американски войник, който стъпи на руска земя, няма да оцелее. Никой от тях няма да оцелее. Щом русите видят заплаха те инстинктивно се обединяват и са готови на всякакви жертви. С това никой никога нищо не е могъл да направи. Харесвам руската история за атамана, комтоу крымският хан изпратил красавица-персийка, а той я хвърлил във Волга. Как го казваха?» «Стенька Разин - смея се аз. - Всичко е станало не съвсем така, но в реката я хвърлил. Това е точно».

"ВАШАТА МЕЧКА - ТОВА Е ЛОГИЧНА МЕЧКА"

«Виждате ли. Вашата мечка — това е логична мечка. А немският Михел — това е прост селски момък, и той е полезен за всеки, който умее добре да промива мозъци. Ако правилно го настроят, той ще тръгне да завоюва Европа или да марширува в Русия на погибел.

Докато не дойдоха бежанците, немците послушно гледаха телевизора, по който тече стопроцентна американска пропаганда, и никой даже да си представи не можеше, че в света съществуват други думи и други идеи. У нас от 1960-те години в медиите съществува строга селекция на журналисти. Нито един умен човек с независимо мнение просто няма шанс да получи работа».

«Това е истина! - пламвам аз. - Когато разговаряш с немски журналисти, просто се поразяваш от техният идиотизъм. Изключитено само клишета! «В Русия няма свобода на словото, и всеки който ругае Путин, седи в затвора». «Русите изнасилиха Украйна и проведоха референдум в Крим под дулата на автоматите». «Америка е най-демократичната страна на света, и затова тя справедливо бомби недемократичните режими в Югославия, Афганистан, Ирак, Либия и Сирия». «Косово — това е отделен случай на тържество на демокрацията. Не може да се сравнява с Крим». «Русите свалиха малайзийският самолет». Искаш да приведат доказателства, отговарят ти: «Това всички го знаят!» или «Това е общеизвестен факт». Страшно не обияат разговори по същество. Веднага започват да се бият в истерика и да викат: «Това е руска пропаганда!»

«Но такива хора са полезни за властта - продължава господин Вебер. - До бежанците в Германия всички спаха, и никого нищо не интересуваше. Първи забиха тревога в източна Германия, където и възникна организацията «Пегида». Забележете, те не излизаха против мигрантите. Техните протести нямат нищо общо с бежанците. Те отначало ясно заявиха: ние не искаме да ни управлява исляма, и искаме да останем такива, каквито сме. Но в западна Германия вече израстна поколение агресивна «антифашистска» младеж, на която внушиха, че Германия трябва да стане цветна, бежанците трябва да се срещат с цветя на гарите, а всеки, който мисли иначе - това са нацисти. Вие можете ли да си представите, в Русия по Червеният площад да върви група млади хора, възглавяема от известен политик, с плакат: «Русия — ти си голяма тлъста свиня». Тях вероятно веднага ще ги задържи полицията».

«Каква полиция? - казвам аз. - Тях ще ги бият обикновените граждани още преди полицията да се намеси».
«Немецким мужчинам отрезали яйца. Они не способны защитить своих женщин» Германия, Европа, Россия, беженцы, политика, СМИ, текст, длиннопост
«А у нас мина такава акция под предводителство на вице-президента на бундестага Клаудия Рот. Много е модно да се тъпче и унижава Германия. Ако някой повдигне глава му казват: «Ти си нацист». Защо така се боим от ислямизацията на Европа? През миналата година президентът на Египет Абдел Фатах ас-Сиси излезе с разтърсваща реч пред теолози от знаменитият религиозен университет Ал-Азхар в Кайро. Ето какво каза той: «Съвершенно невъобразимо е, че мислите, които ние считаме най-свети за цялата ума (мюсулманската световна общност), са се превърнали в източник на загриженост, опасност, убийства и разрушения по цял свят... Тези мисли — и аз не говоря за религията, аз говоря за образът на мислене, наборът текстове и идеи, които са станали за нас сакрални, свещени дотолкова, че всяко отклонение от тях става практически невъзможно — точно с това ние настройваме против себе си целият останал свят... Нима е възможно, 1,6 милиарда мюсулмани да искат да убият целият останал свят, за да могат те да живеят? - Невъзможно... необходима ни е религиозна революция. Вие, имамите, сте отговорни пред Аллах. Цял свят... чака вашите бъдещи действия... защото умата е разкъсана, умата е разрушена, защото умата загуби сама себе си - и виновни в това сме само ние».

И ето какво ще ви кажа. Ако мюсулманите не могат да се разберат между себе си, ако сунитите и шиитите се убиват един друг, тресейки в ръка Корана: Аллах ми е дал право на това, как ние, европейците, да не се боим от нашествието на тези фанатици?»

"ЗАЩО ЕВРОПА СЕ САМОУБИВА?"

«Но защо Европа се самоубива? - питам аз. - Даже МВФ, по най-скромни оценки, предсказва пристигане през следващите две години на четири милиона мигранти, и всички те се стремят в Германия!»

«Вие чували ли сте за Куденхов-Калерги?»

«Разбира се. Това е австрийски граф, когото наричат баща на Евросъюза. Ратувал за ликвидация на границите в Европа и разтваряне на нациите, едина валута и единно гражданство. Своего рода анти-Хитлер. Онзи се борил за чистота на расата и унищожение на евреите. Калерги, напротив, считал, че европейската раса трябва да се разреди с други народи. Той мечтал «бъдещата евразийско-негроидна раса, приличаща на древноегипетската, ще замени разнообразието на народите с разнообразие на личностите». Делил е човечеството на «хора на количеството» и «хора на качеството». Към последните причислявал евреите, считайки, че именно те ще станат ръководещ елит на Европа. Сега ЕС сече почетен медал в чест на Куденхов-Калерги, с който всъщност е наградена госпожа Меркел».

«Та какво тогава ви учудва? - говори господин Вебер. - Всичко върви по плана. Масовото нашествие на мигранти фактически ще унищожи и разтвори европейските нации. Деца с цвета на кафе, и немските жени, които като че чакат африканските мъже, които ще ги направят щастливи».
«Немецким мужчинам отрезали яйца. Они не способны защитить своих женщин» Германия, Европа, Россия, беженцы, политика, СМИ, текст, длиннопост
МВФ, по най-скромни оценки, предсказва пристигане през следващите две години на четири милиона мигранти, и всички те се стремят в Германия!  Фото: REUTERS

«Но това ще доведе до разрушение на Германия, а след това ще се посипя и други страни!»

«Разбира се. Но Германия е окупирана територия и няма независима политика. От времената на края на Втората световна война ние до сега нямаме мирен договор! Ако след Първата световна подписахме унизителният Версайски договор, станал причина за Втората световна, то сега нямаме въобще никакъв контракт. Ежегодно Германия изплаща 30 милиарда евро на САЩ за окупацията. Това е заложено в бюджета — за издръжка на американските бази, в това число и най-голямата — Рамщайн».

«Съществува още и секретният канцлерски акт - казвам аз. - Нима никой не знае, какво всъщност там е написано?»

«Разбира се знаят. Всеки немски канцлер още до полагане на клетва е длъжен да подписват така наричаният Канцлер-акт. Съдержанието на документа се пазеше в пълна тайна, докато за него не разказа министърът за особени поръчения (1972 — 1974) Егон Бар, близък човек на Вили Брандт. Той го е виждал с очите си. Той умря скоро след това, но не защото откри тайната. Не, той бързаше да отвори на хората очите, защото знаеше, че скоро ще умре. Всеки немски канцлер е длъжен да подпише, че той пряко се подчинява на Американският конгрес и президента на Америка и нищо такова не ще прави, което би навредило на интересите на Америка».

(Освен това, тайният секретен договор от 1949 година между съюзниците и Западна Германия включва в себе си владение от съюзниците на немските вестници, радио и телевизия до 2099 година, а също съхранение на златният запас на Германия в САЩ. - Д.А.)

«Но тук се получава абсурд! Америка е окупирала ФРГ, а ФРГ след извеждането на съветските войски окупира ГДР!»

«Всичко е така. ГДР загуби всичко. Когато източните немци решиха да дадат страната си, за да станат част от обща Германия, те имаха големи производства, работни места, безплатна социална помощ и здравоопазване. Кол им обеща по-добър живот и напълно ги ограби. Всички производства в Източна Германия, за избягване на конкуренция, бяха унищожени. Кол просто направи земята плоска. 40 процента от най-добрите селскостопански земи сега принадлежат на чужденци, които ги засяват със семенца ГМО».

«Получава се, че западните и източните немци са врагове?» - удивявам се аз.

«Ние не сме врагове. Ние сме идиоти, които манипулират. Преди две години прочетох отчет на един оксфордски институт, че в скоро бъдеще в Германия безработни ще станат 50-51 процента от работната сила. Кой може да знае това? Нобелевските лауреати? Но как могат внезапно да се изпарят 20 милиона работни места? И ето преди месец получих отговора. В Германия съществува превъзходна структура на икономиката. Над 80 процента са малки предприятия. И само 15 процента — крупни, основно автомобилна промишленост. Но 50 процента малки частни предприятия със стотици нишки са свъзани именно с крупните предприятия, изпълнявайки техни поръчки. Унищожете в Германия автомобилната промишленост, и вие ще унищожите 50 процента работни места. Какво правят американците? Те печатат пари от въздуха и купуват всички перспективни предприятия по цял свят за хартийки под название долари. Но на «Фолксваген» се спънаха. Не може просто да го купиш. Има контролен пакет, който принадлежит на МЕНШИНСТВОТО. Тогава американците измислиха нов ход: те обвиниха компанията в замърсяване на въздуха и я дадоха на съд. Вдигна се невероятен скандал. Подаде оставка председателят на автоконцерна. Сега е ясно, как САЩ ще унищожат немската промишленост и 20 милиона работни места. Това, което не могат да купят, те ще смесят с калта, ще разрушат, а после тихо ще придобият за грошове».

"НАШИЯТ ЕДИНСТВЕН ШАНС - РУСИТЕ"

«Излиза, Германия няма на какво да се надява?»

«Може би нашият единствен шанс са русите, които се опитват да построят многополярен свят. За русите е много важно да имат обща картина на света. Най-доброто време за русите и немците — когато заедно воювахме против Наполеон. Когато руските казаци волтажираха на конете си в Лайпциг. Но аз съм песимист».

«Да оставим политиката. Обяснете ми, като мъж на жена, какво се случи в Кьолн? Аз слушаха разкази на очевидци. В новогодищната нощ в ресторант притичва плачеща жена в разкъсана вечерна рокля и вика, че са се опитали да я изнасилят. Дават и шнапс и я молят да се успокои. Останалите продължават да празнуват. Ако това се бе случило в руски ресторант, че и в празничната нощ, когато всички са подпийнали, аз съм уверена, че всички мъже с викове «Нашите бият!» биха грабнали столове и празни бутилки и биха тръгнали да бият насилниците».

Господин Вебер въздъхва.

«Немските мъже са с отрязани яйца. Те не са способни да защитят своите жени. Аз съм човек от старото поколение. Когато вечер се разхождаме с моята жена, тя през цялото време се тресе, че ще предизвикам бой. Ако чужд се приближи до нас на растояние под протегната ръка, аз ще сметна това за атака. А значи, ще бия — болезнено и веднага. Винаги атакувайте първи».
«Немецким мужчинам отрезали яйца. Они не способны защитить своих женщин» Германия, Европа, Россия, беженцы, политика, СМИ, текст, длиннопост
«Но това сте вие! А какво се случи с младите? Немският мачизъм умря?»

«Отдавна. И мисля, че и Германия ще си отиде след нефо. Вече виждах в немските вестници карти, на които е показан разпадът на Германия. Това е знак. Това е подготовка на населението към най-ужасни последствия. Мисля, че ще оцелее само Бавария при поддръжката на Австрия».

«Какво говорите! - възкликвам аз. - Виждах в Мюнхен млади идиоти, блеещи, че Германия трябва да стане цветна!»

«Бавария — това не е Мюнхен. Бавария — това са малките градчета, където хората до сега ходят в кожени панталони, сюртуци и баварски шапки. Баварците са единствената нация в Германия, която е съхранила самоуважение. Те хранят страната. Те даже правят пиво по рецепти от 16 век».

«А какво ще стане с Прусия? С Източна Германия?»

«Прусия е исчезнала от географската карта. Но Прусия — това не е раса и не е племе, това е дух. По дух аз съм истински прусак. Както и Бисмарк. Само възраждане на духа ще спаси Германия. За съжаление, не цялата, а само част».

P.S. Тези дни гледах трогателен филм за мигрантите, за сътбата на млада арабска жена-вдовица с дете на ръце, която отиваше в Германия. Най-поразителното — нейните разговори със семейството по скайп. Истеричната и  мамичка не питаше, как е здравето на дъщеря и и внучка и. Тя само блее: «Не отстъпвай от своята религия! Около теб сега са кяфири (неверни)!» Това е единственото, което вълнува мамата. Гледам прекрасното лице на младата самотна бежанка — огромните горящи очи и пълните чувствени устни, и мисля: а ако тя се влюби в обикновен немец и се омъжи за него? Можете да не се съмнявате, каква сътба ги чака. Семейството ще я прокълне. И това в най-добрият случай. В най-лошият - ще изпрати убиец, някакъв отмъстителен брат или братовчед, който ще свърши и двамата. А местният имам ще прослави това убийство в джамията като угодно Богу. Така постъпи имамът в Кьолн, който обвини изнасилените жени в това, че те сами са провокирвали нападащте с миризмата на одеколон и откровено облекло.

А какво ще направи немският Михел? Нищо. Той ще включи телевизора и ще узнае, че в Германия всичко е спокойно. А всеки Михел по новият демократичен закон сега ще наричат Мустафа.

http://www.kp.ru/daily/26483/3353393/


И една малка добавка, допълнение към интервюто в КП (езикът е специфичен, оставям изказа непроменен):
Проверил положение дел. Немцы в панике. мигранты, беженцы, Германия, Защита, паника
По новините на ОРТ (е тези, които зомбират и по заповедта на КГБ лъжат), чух че в Германия масово купуват средства за самозащита, а именно газови спрейове и телескопички. Помислих, че нагнетяват, за радост на руските граждани. Демек гледайте, толерантните педерасти се доиграха с близкоизточният огън.

Днес бях в два магазина. Исках да купя 2 спрея.  В първият казаха, че няма. Удивих се, но не почнах да разпитвам. Но когато и в другият казаха, че всичко са продали, реших да взема "интервю".

Оказва се расграбват всичко, щом само се появи. Спрейове, телескопички,  шокери. Продавачът, по съвместителство собственик на магазина, каза: "Ако по-рано поръчвах спрейове и те пристигаха на 2-3-я ден, то сега чака поръчка повече от 2 седмици." И показва списък, стори ми се, 20 човека. Оставих своя номер на телефона, просто ми стана интересно след колко ще позвъни.

Поинтересувах се по ножовете, казаха 500 евро глоба ако намерят при обиск. С телескопичките също. За газовите пистолети патрони също няма, изкупили ги.
Накратко народът в Германия се въоръжава на версия 1.0. Ако близкоизточните маймуни ескалират, гражданите ще направят ъпгрейд до версия 2.0.
Отчитайки настроенията на масите на двата фронта, ненавистта ще расте в геометрическа прогресия. Нали 4000 екземпляра от забранената до 2016 година "Mein Kampf" на Хитлер  продадоха за два дни, което навежда на мисли. Е а за животинската злост на мигрантите и да говорим няма какво, и така вичко е ясно.

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.