Thursday, September 17, 2015

Масовият наплив на бежанци в Европа е организиран. От кого?




"Werde Fluchthelfer! „Fluchthelfer.in“ made by US-Think Tank"

Массовый наплыв беженцев в Европу организован. Стало известно кем

Как мислите, какво стои зад тази внезапна вълна бежанци в Европа? Войната и немците? Нищо подобно. Вчера ми позвъни приятел от Австрия и съобщи буквално следващото:
"А знаеш ли, защо някои бежанци се държат предизвикателно и изискват особени привилегии и плащания? Обещали са им, че така ще е. Тях са ги поканили в Европа. И не просто поканили, а буквално заплатили пътя и обещали море блага. Тях са ги поканили американците".

Пристигнахме.
Аз го питам: а доказателства имаш ли или това е предположение?
И той ми изпраща няколко линка на статия и сайт (на немски). Привеждам по-долу: за владеещи езика.

А тук ще разкажа каква е работата.

Ето уж безобиден сайт http://www.fluchthelfer.in/. Но около него вече няколко дни се случва нормалная такава бъркотевица. Работата е там, че по законите на европейските страни активен призив към нелегална доставка на бежанци в Европа е забранен. Следствие на такива действия може да бъде арест и затвор. А на тази страница има най-натурален активный призив към преминаване в Европа за самите бежанци, аза  гражданите от ЕС - "връщайки се от отпуск, не забравяй да вземеш оттам със себе си един или двама бежанци". И няколко правила, как да ги намерим, как да ги превозим, за да не ги задържат и прочее.
Професионалните журналисти твърдят, че могат да отличат сайт с народна инициатива от организирана професионална акция. И този сайт изглежда твърде професионално направен, че да се подмине. Затова и започват да копаят. Къде пък е регистриран доменът и от кое лице или организация?

А ето от кого (жълтият маркер):
Массовый наплыв беженцев в Европу организован. Стало известно кем

Организацията The Ayn Rand Institute управляваше наша бивша съотечественица Алиса Зиновьевна Розенбаум (съотечественица - за гражданите от РФ - бел.пр.). Тя се преселва в САЩ и става ционистка, която не може да  търпи палестинците, нарича ги тълпа примитивни диваци, ненавиждащи Израел, и активно се застъпва за провеждане на военни действия против тях. В Европа започват да я наричат "главен идеолог на американското право" (Chefideologin der amerikanischen Rechten). И откъде-накъде именно тази организация започва да помага именно на тези люде (арабите) да се преселят в Европа? Някак не се връзва.

Започват да копаят още. Организацията, тясно свързана с The Ayn Rand Institute - виждате на картинката названието и в електронният адрес, на който е регистриран домена - се оказва "Rise up", известна със своето позициониране: "Ние инсценираме революции и свободни общества". Оп-па.

Те стояха зад организираните безпорядъци в Македония, когато тълпи демонстранти изразяваха протест против ръководството на страната и искаха отставка на премиер-министъра. Поддържаните от Фонда Сорос активиcти на Rise Up не скриваха лицата си, един от тях интервюираха и запитаха: "Парите на Джодж Сорос се разпространиха по планетата и поддържат така наричаните цветни революции. Не ви ли се струва, че случващото се сега в Македония много прилича на събитията в Украйна?" На което той отговори: "Това не е революция, а мирен протест. И аз се надявам, че той няма да прерастне в революция като в Украйна".




А какво общо имат нашите бежанци, ще запитате? А това, че именно тези американски организации активно канят всички желаещи в Европа, обещавайки им различни блага. При това упор се прави на съчувствие, човечност и необходимост от оказване помощ на хората в беда. Интересно, че европейските изследователи не откриват нито един случай на призив в Мексико, САЩ или Канада. Затова пък в Европа те гостеприемно отварят вратата за всички желаещи.

Но нали тези бежанци не се обръщат в посолствата за виза, а към специални нелегални превозвачи. И услугата на тези превозвачи струва доста пари. Откъде у бедните хора от 7 до 14 хил.евро? Много просто. Пътят им се плаща и се взема дългова разписка, по която ще трябва обезателно да се плати... с какво? Е, например, с това, което кажат.

Има факти, които показват за добре организирани връзки между превозвачите на нелегални и Международната интеграционна организация. Ръководи тази организация Уйлям Лейси Суинг, бивш посланик в няколко африкански страни и агент на ЦРУ.

Массовый наплыв беженцев в Европу организован. Стало известно кем


Интересно, че именно той няколко пъти открито се обръща към европейците да набират повече бежанци и да не се стесняват. Той по-рано подготови почвата за предаване на няколко африкански територии под контрол на САЩ, бъдейки там дипломат.

Днес той е една от ключевите фигури във финансирането на превоза на бежанци, ръководената от него организация заплаща превозвачите. После неговата организация също така съобщава на бреговата охрана на страните, където се насочват заплатените лодки с бежанци. И нататък държавите решават: дали тези лодки да се приемат, дали да се потопят - както дойде. Страхотия.

Това, че внезапното нашествие на бежанци е добре планирано и организирано, е безспорно. Все повече европейци започват да говорят за това.

Връзка към статията на немски

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.