Sunday, June 2, 2013

Администрацията на Обама официално призна "еврейският заговор"

Превод от: http://rusfront2012.livejournal.com/20577.html




 Създава се впечатление, че администрацията на президента на САЩ окончателно е загубила чувство за реалност, след като допуска такива политически и PR-пропуски като в април-май 2013 г, поредния от които стана фактическото саморазобличение на екипа на Обама, публично признал наличието на "еврейски заговор" в САЩ и света, с което шокира еврейските обществени организации и еврейският бизнес, които сега сериозно се опасяват за своята безопасност. Това което по-рано хората по света само шепнеха и обсъждаха в кулуарите сега е официално озвучено от Вашингтон, и вече човечеството точно знае, на кого е задължено за пропагандата на ЛГБТ и лобирането на еднополовите бракове на държавно равнище.

Както съобщи вестник "Washington Post", на 21 май 2013 г на официален прием, организиран от Националния комитет на Демократическата партия за "Jewish American Heritage Month" (месечник за честване на заслужени американски евреи), вице-президентът Байден произнесъл реч, в която признал изключителната роля на евреите в това, че идеята за еднополови бракове ("gay marriage") е била законодателно призната в някои щати.

Освен това той заявил, че "85% от всички изменения, станали в последно време в Холивуд и в обществените средства за масова информация, станали възможни само затова, че тези отрасли се възглавяват от евреи... влиянието на които е огромно... наистина огромно...".

Байден отбелязал също така влиянието на евреите в областите на "... изменения на имиграционното законодателство, движенията за граждански права и достиженията на феминизма".

По мнението на втория човек в страната след президента Обама, "ние (САЩ) сме велика страна главно благодарение на този принос, който внасят еврейското наследство и еврейските принципи".

Патосът на изказа на вице-президента се сторил прекален даже на някои от неговите слушатели. Така например, Джонатан Чейт от «New York Magazine» изказва предположение, че речта на Байден може да даде козове на противниците на евреите, косвено подтвърждавайки съществуването на "еврейски заговор". Други авторитетни евреи от САЩ, въщо присъствали на мероприятието, също останали не във възторг от откровенната реч на Байден. Възможно, PR-чиците на администрацията на президента, не са отчели, че това е публично мероприятие, което ще се освещава от водещите американски и световни СМИ, а не закрита вечеринка на еврейския елит.

И още един деликатен момент, за който знае еврейският елит на САЩ и техните "експерти-историци", и който никак не им се удава да преобърнат надолу с главата - това е документираното в официални източници в САЩ крайно негативно отношение на първия президент на Америка Джордж Вашингтон (1732-1799) към евреите, за които той е говорил буквално следващото: "Те действат по-ефективно против нас, отколкото вражеските армии. Те са сто пъти по-опасни за нашите свободи и тези важни дела, с които се занимаваме. Може само да се съкрушаваме, че всеки щат не ги е изтребил отдавна като вредители на обществото и най-сериозни врагове за благополучието на Америка" (източник: Максимум на Джордж Вашингтон, Еплтон и Ко).





По такъв начин се получава, че президентите на САЮ и тяхната администрация от Абрахам Линкълн до Барак Обама са нарушавали и нарушават заповедите на първия президент, и сега вече открито признават безграничното влияние именно на евреите - от такава реч на Байден Дж.Вашингтон би се преобърнал гроба, а ако бе жив - би разгонил по дяволите тази администрация.
А ако отчетем, че на протежение две хиляди години всички световни лидери (крале, императори и царе) меко казано не са желали да виждат на териториите на своите страни евреи, то се получава, че в началото на 20-ти век именно САЩ са станали стартова площадка за реализация на "световният еврейски заговор", който преди седмица официално призна американският вицепрезидент.
За да не сме голословни, ще приведем само някои, така да се каже, меки изказвания на велики правители, учени и религиозни деятели от миналото:
Наполеон Бонапарт (император на Франция): "Собствеността на цели села се граби от евреите, те възстановиха крепостничеството, те са истински ята врани. Нищетата, предизвикана от евреите, не произлиза от един индивидуален евреин, но е същност на целия този народ. Те са като гъсеници или скакалци, които изяждат Франция".
Мобучум Окума (японски учен): "Евреите в цял свят разрушават патриотизмът и здравите основи на държавата".
Іван Франко: «Когато се запознавам с партиите на марксисти, социалисти, либерали та и демократи, то зад гърба им винаги виждам хитрата мутра на еврея».
Петър Първи (Руски император. 1672-1725 г.): «Предпочитам да виждам в моята страна магометани и езичници, отколкото евреи. Тия последните са измамници и мошенници. Те няма да получат разрешение да се заселват и устройват делата си. Независимо от моите разпореждания те се стараят да осъществят това чрез подкуп на моите чиновници с цел да станат равноправни. Аз изкоренявам злото, а не го разпложвам. Няма да има за тях в Руссия нито жилища, нито търговия, колкото и да се стараят и колкото и  близки до мен да подкупват».


Елизавета Петровна (Руска императорка. 1709-1761): «Евреите съществуват в различни части на Русия. От тези ненавистници на Христа ние не можем да очакваме нищо хубаво. Във връзка с това обстоятелство, издавам следващата заповед: всички евреи, мъже и жени, независимо от положението и богатството им, съв цялото имущество са длъжни незабавно да напуснат пределите на границата. Занапред тях под никакъв предлог в нашата империя по никакъв повод да не се допускат, освен ако някой от тях не поиска да бъде покръстен в христианска вяра от гръцкото изповедание; то такива след покръстването да се позволи да живеят, но от държавата занапред да не излизат. От тези врагове на Христа не искам да имам никаква печалба».

Иоанн IV Грозни (Руски цар. 1530-1584): «Жидам ездити в Россию с торгами не пригоже, для того, что от них многие лиха делаются, что отварные зелья привозили в Россию и христиан от христианства отводили».
(На евреите да пътуват в Русия с търговия не е положено, затова че те много пакости правят, отровни отвари в Русия внасят и христианите от христианството отговарят.)

Марк Цицерон (Римски оратор. Роден 106, умрял 43 г до Н.Е.):
«Евреите принадлежат към тъмна и отблъскваща сила. Кой знае колко многочислена е тази клика, как се държат заедно и каква мощ могат да проявяват благодарение на своята споеност»

Сикул Диодор (Гръцки историк. Роден 30 г. до Н.Е. Умрял 20 г. от Н.Е.):
«Другарите на краля Антиох Сирийски (управлявал от 223 до 187 г до Н.Е.) го посъветвали да изгони евреите, които не пожелаят да се смешиват с другите и да считат такива свои врагове».

Луций Сенека (Римски философ. Роден 4 г. до Н.Е., умрял 65г. от Н.Е.): «Този народ (евреите) е чума. Той съумя да придобие такова влияние, че на нас - победителите да диктува своите закони».

Тацит (Римски историк. 55-122 г.): «Евреите считат осквернително всичко, което е свято за нас».
(Взето из М. Кармоли - «Биография на евреите във Франция», стр. 2)


Марий Юстиниан (Св. Юстиниан. Римски философ. 100-165 г. ): «Евреите винаги са били зад гърба на христианските преследвания. Те пътешестват по страната, навсякъде ненавидейки и подкопавайки устоите на христианската вяра».


Гунтрам (Крал на франките. 525-593 г.): «Да бъде проклет този дяволски и вероломен еврейски народ, който живее само с измами. Днес те ме прославят само затова, че да им построя синагога, която била разрушена от христианите. Това разбира се няма да направя, ибо Господ ми забранява».


Магомет (Основател на магометанството. 570-632 г.):
«Непостижимо е, че до сега никой не е изгнал тези скотове, диханието на които е подобно на смърт. Не би ли унищожил всеки диви зверове, изяждащи хора, даже ако те сами имат човешки облик? Явяват ли се евреите нещо друго, освен човекоядци?» (взето от Корана)


Свети Тома Аквински (философ, 1225-1274 г.): «На евреите не трябва да се позволява да вземат това, което са получили чрез лихварство от други. Би било по-добре, ако те работеха, за да заработват честно за живота си, защото от нищо не правене те стават още по користолюбиви».


Аббат Тритгайм Вюрцбургски (1462-1616 г.): «Ясно е, че отблъскването от еврейското лихварство се развива отгоре и отдолу. Аз одобрявам законните методи на ограждане на хората от експлуатацията на еврейското лихварство и измама. Возможно ли е чуждестранни пришълци да ни управляват не благодарение на своята сила и мъжество или възвишени добродетели, а само посредством своите жалки пари? Смеет ли този народ безнаказано да дебелее за сметка на потта на селяните и занаятчиите?»


Эразм Роттердамски (Дезидериус Эразмус, холландски учен 1468-1536 г.): «Щто за грабеж и угнетение, творимо от евреями над бедните, които повече не могат да го понасят... Помилуй Боже! Еврейските лихвари бързо пускат корени даже в малките села, и ако заемат пет флорина искат залог шест пъти повече. С процентите те вземат проценти и от всичко това още веднаж проценти, така че бедният губи всичко, което е притежавал».
Мартин Лютер (Църковен реформатор. 1483-1546 г.): «Страстните желания на еврейските сърца уповават на този ден, когато ще могат да се отнасят с нас, както са действали във времената на Есфир в Персия. И колко е близка на евреите книгата Есфир, която оправдава тяхната кръвожадност, отмъстителност и апетити на разбойническите им надежди! Никога слънцето не е светило над народ,по-кръвожаден и отмъстителен, който лелее идеята за унищожение и удушение на друговерците»
«Никой от другите люде под слънцето не е такъв алчен, като тях, които са и ще бъдат алчни, което доказва тяхното проклето от Бога лихварство. Те се утешават с това, че когато Месията дойде, то той ще събере и раздели златото и среброто на света между тях»
"Трябва да бъдат унищожени техните молитвеници и книгите на Талмуда, които ги учат на безбожие, лъжи, кощунства. На младите евреи и еврейки трябва да се дадат мотики, секири, лопати, кресла, веретена, за да заработват своя хляб с пот на лице"
«Князете и законодателите седят и похъркват с отворени усти и дават възможност на евреите да вземат, крадат, грабят каквото им е угодно от отворените им кесии и съндъци. Да, това е така! Те позволяват на еврейското лихварство да изсмуква всичко от тях и да им дере кожата. Те се превръщат в просяци за своите собствени пари. Евреите взимат нашите пари и имущество, стават хазяи на нашата собствена страна»
(взето из «Произведения на Лютер», изд. Ерланген Том 32)

Джордано Бруно (Итальянски учен и философ 1548-1600): «Евреите са чумава прокажена и опасна раса, която заслужава изкореняване от деня на нейното зараждане» (взето из произведенията на Спацио, 1888 г., том 2, стр. 500)

Папа Климент 8-й (Глава на Католическата Църква 1592-1605 г.): «Цял свят страда от лихварството на евреите, техните монополи и измами. Те са измамили много нещастни люде в състояние на нищета, особено селяни работници и бедняци».


Жан Франсуа Вольтер (Френски писател 1694-1778 г.): «Евреите не са нищо друго, освен презираем и варварски народ, който на протежение дълго време е съчетал отвратително користолюбие с ужасни предрассъдъци и неугасаема ненавист към народите, които ги търпят и от които те се обогатяват».
«Малката еврейска нация смее да показва непримирима ненавист към собствеността на другите народи; те пълзят когато ги настигне неудача и високомерничат при процъвтяване на делата».

Бенджамин Франклин (Американски учен и държавн деятел. 1706-1790г.): «Където и да било в страна, където се поселят евреи, независимо от количеството, те понижават морала, търговската честност, изолират се и не се поддават на асимиляция. Те осмиват христианската религия, стараят се да я подкопаят, стоят държава в държавата и в случай на оппозиция към тях се стремят смъртоносно да задушат страната във финансово отношение».
«Ако ние чрез Конституцията не ги изключим от Съединените Щати, то по-малко от двеста години те ще се втурнат в голямо количество, ще вземат връх, ще погълнат страната и изменят формата на нашето управление. Ако вие не ги изключите, то след по-малко от двеста години нашите потомци ще работят на полетата, издържайки ги докато те потриват ръце в своите кантори. Аз ви предупреждавам, джентлъмени, ако не изключите евреите завинаги, то вашите деца ще ви проклинат в гробовете. Евреите, джентлъмени, са азиатци - те не могат да бъдат никога други».

Фридрих Велики (Крал на Пруссия. 1712-1786г.): «Правителите не трябва да изпускат от полето на зрение евреите, да предотвращават тяхното проникване в търговията, да следят за ръста на населението им и да ги лишават от възможности където и да е да забавят прогреса с нечестиви деяния. Нищо не притеснява така търговците, както тази неразрешена печалба, която правят евреите».

Мария-Терезия (Австрийска императрица. 1717-1780): «Занапред нито един еврей, независимо от това кой, няма да остава тук без мое писменно разрешение. Аз не зная никаква друга злополучна чума вътре в страната като тази раса, която разорява народа с хитрост, лихварство, заеми на пари и се занимава с дела, отблъскващи честните хора. Следователно, по възможност, те ще бъдат преместени и изгнани оттук».

Ернст Ренан (известен френски историк и ориенталист. 1823-1892): «В Източна Европа евреят е подобен на рак, бавно вгризващ се в самото тяло на нацията. Експлуатация на другите - това е неговата цел. Егоизъм и отсъстствие на лично мъжество - това е неговата главна характеристика».

Лорд Харрингтон (член на английската палата на лордовете): в реч от 12 июли 1858 г заявява: «Аз възразявам против допускането на евреи, тъй като те са велики парични заемодавци във цял свят. Вследствие на това нациите стенат от непосилно тежка система данъци и национални дългове. Те винаги са най-големите врагове на свободата».

Джон Хайлан (кмет на Ню-Йорк): в реч от 26 март 1922 г казва: «Истинската угроза за нашата държава е в невидимото правителство, което подобно гигантски октопод простира пипала над нашия град, нашия щат и нашата нация. Начело на този октопод стои малка група банкови фамилии, които обикновено се нарича "интернационални банкери". Тази малка група могъщи интернационални банкери всъщност управлява нашето правителство в егоистични цели».

Хенри Форд: Във весник "Ню-Йорк Таймс" от 8 март 1925 года заявява: «Подложете на контрол 50 най-богати еврейски финансисти, които предизвикват война заради собствените си печалби и войните ще престанат".

Мономах Владимир Всеволодович (1053-1125): 1114 година събрал Советът на князете, на които постановил: «Да се изселят евреите от руската земя с цялото имущество и занапред да не се приемат, а ако влязат тайно, то да се убиват». Постановлението на Съвета на князете (Правителството на Русия) от 1114 година действа до днес - нито един от следващите царе или императори не го е отменял.



И накрая руският писател Виктор Пелевин"Всяка либерална икономическа реформа в Руссия има за свой пределен краен резултат появата на нов свръхбогат еврей в Лондон".

Источници:
"Urteile Beruemtcr Maenner ueber das Judentum"
"Jew in Review"
"Antizion"
Google.com
и др.

Сега мислим е понятно, защо еврейската елита на САЩ е била така напрегната през миналата седмица от публичните откровения на Байден. Та нали не могат да грешат великите умове и правители от миналото, живели в разни страни и в различно време, които, независимо от политически пристрастия, мирглед, държавен строй, религия и състояние на икономиката всъщност винаги е обединявало само крайно негативното отношение именно към евреите!
А ако още добавим трагедията на хазарския хаганат, където само след 100 години след свободния достъп на евреите не само напълно се е сменило ръководството и елитът, но даже и религията...
PS:А на  скептиците и различен род борци за толерантност, "историци" и любители да переписват историята под съвременните условия искаме да кажем, че ние не считаме за своя цел ръстът на антисемитски настроения в обществото, нивото на които и така не е малък в цял свят, ние просто съпоставяме историческите факти с нашата съвременност и се опитваме да разберем как човечеството е дошло до такъв живот...

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.