Saturday, June 1, 2013

На кого е кабинетът

Размисъл предизвикан от в-к Капитал: http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2013/05/31/2072176_na_kogo_e_kabinetut/

Как на кого е кабинетът? Отговорът е очевиден - на колониалната администрация. След загубата на Студената война Изтокът беше окупиран и колонизиран от Запада. Сега за тези, които ще кажат, че Западът не може да направи това нещо ще запитам: Защо? Всеки победител е колонизирал победените (справка - 1945), защо сега ще има разлика?

Разлика обаче имаше точно през 1945. Колониалната сила, под която попаднахме тогава не разглеждаше колониите като суровнинен придатък, в който населението подлежи на дебилизиране и сваляне до туземно ниво, което се случва в днешно време. Да ние бяхме колония след 1945, но във вида отразен в известния виц: "Руснаците нахлуваха в катуните, паланките, бунищата и оставяха след себе си библиотеки, университети, електростанции."

На България и трябва национално-освободително движение от новата колонизация. Такива процеси текат в момента в Русия, която също е колониална. Същите процеси текат в момента в Унгария и дори в Германия. За пример - законите в Русия и съответно България се пишат в Западна Европа и САЩ. Още по-конкретен пример: законите за съдебната система(!) на Руската федерация са писани от бившия зам. министър на Отбраната(!) на САЩ Пол Улфовиц! Какво ви кара да мислите, че нашата политическа и икономическа система е различна? Народното събрание има квота на приемане на закони на месец, писани от западната администрация. Замислете се колко закона, които са български и отразяват българските интереси, всъщност приема Народното събрание и въобще има ли такива? Тези хора от всички политически партии, които ние "избираме" са наети от колониалната администрация да изпълняват нейната програма. Това дори не значи, че те не обичат България, те просто изпълняват работата, поръчана от техните работодатели.

Всеки аспект на днешния обществен живот в България е подчинен на колониалната администрация - образование, здравеопазване, политика, икономика, средства за масова информация, банкова система. Нашите "раджи" и "махараджи", които могат да се казват "Станишев", "Борисов", "Йорданов", "Петров" и "Иванов" са просто кукли на конци, а всичко което ще получим, ако не пожелаем и извоюваме свободата е още по-голямо ограбване и геноцид, скрит в гей-пропагандата или явен в намаляване на раждаемостта и прогонване на хората от Родината. "Робът се бори за свобода, свободният - за съвършенство". Ние трябва още да се борим за свобода, съвършенството днес е твърде далеч и недостижимо.

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.