Friday, March 3, 2017

ПЕТЪЧНО: За уединението (+ 15 фото)


Владимир Путин след завършване на работната си програма в Красноярск взе решение да проведе ден на отдих в сибирската тайга, съобщи прес-секретарят на президента на РФ Дмитрий Песков.
 «След завършване работната програма в Красноярск той взе решение да проведе един ден в Сибир, в Красноярски край. Путин сега се намира в тайгата, той пренощува там миналата нощ и ще пренощува тази нощ. Утре сутрин Путин ще се върне в Москва, където ще има обикновен, рутинен работен график».
Песков също уточни, че президентът отпочива «в походни условия».
Това не е първият почивен ден на президента в отдалечени ъгълчета на Сибир. Например през 2014 година Путин отпразнува в тайгата своят рожден ден — примерно на 300–400 км от най-близкото населено място. Както разсказа след това Песков, отдихът преминал «не в стационарни жилищни условия».
===================================================================

От ГромозекА - понякога нахлува въщото желание, да се захвърли всичко нахрен, и на два-три дни да се свали в глуш глухоманска, и да се постои в пълно единочество само сам със себе си.
Направих фотоподборка на мечти на уединителни места, където бих свалил с огромно удоволствие.















Но реалността е такава, че на село единственото място където може да се уединиш е това:

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.