Friday, March 24, 2017

Живота се оправя!

Ето вие чувствате ли, как живота се оправя?! Пролет, слънчице, топло, Украйна загуби контрол над предприятията в Донбас, МВФ не дава на режима на Порошенко нови кредити, умря Дейвид Рокфелер, чилийски съд осъди на продължителни срокове затвор 33 помощници на Пиночет, изгоря най-големия в Украйна склад боеприпаси, филипинските власти разрешиха безпрепятствено влизане в техните териториални води на руски и китайски кораби, в Киев бе убит предателят и крадец Вороненков, банкрутира занимаващата се с недобросъвестна конкуренция срещу «Росатом» «Westinghouse».

И вече скоро всичко наоколо ще започне да цъвти и ухае, ще запеят птици, с трясък ще се провалят поредните маршове на зомбитата на Навални, у ВСУ ще започне снаряден глад, руските банки ще напуснат Украйна, украинските нацисти ще започнат още по-ожесточено да се трепят един друг, комисията на Конгреса на САЩ разследва корупцията в Украйна, НБУ ще трябва да развърже кесията за платежи по кредитите.

А там, гледай, и Сорос с Бжезински ще опнат копита, Порошенко зверски ще се самоубие с два изстрела от гранатомет, а на неговото погребение останалите нацисти ще устроят страхотна престрелка за власт, европейците ще признаят терористическата природа на киевският режим, още няколко стотици хиляди пидриоти на Украйна ще заминат да мият клозети в Полша.

Вече е озвучена възможност за референдум за влизането на ЛДНР в състава на Украйна. Вече даже киевските «експерти» говорят за распада на Украйна. Вече въздухът на свободата се приближава към нашите братя, седящи в украинските тюрми. Вече пред военните престъпници все по-ясно нараства разбирането за неотвратимост на наказанието.

Въобще хубави новости толкова, че трябва да изядеш лимон. Гори, гори ясно, че да не угаснеш.

Александр Роджерс

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.