Tuesday, October 6, 2020

Китайска компания подари на сътрудниците си 4116 нови автомобила като бонус

Напомням ако някой случайно е забравил - Китай по конституция е социалистическа държава, под управлението на Комунистическата партия на Китай.
 

Китайска стоманолеярна компания неотдавна попадна в заглавията на новините за това, че предложи на своите сътрудници 4 116 нови автомобили като бонус за преизпълнение на плановите показатели по печалба за пета поредна година.

На 1 октомври Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation организира грандиозно мероприятие, за да отпразнува своя успех и награди сътрудниците за техния принос в производството. Компанията съобщаваше за увеличение на печалбата за последните пет години, и ръководството поиска да направи нещо особено, за да благодари на своите сътрудници, затова бе решено да се подари на всеки сътрудник по автомобил. Общо 4116 нови автомобили — 2 933 Jiangling Ford Territory и 1 183 FAW-Volkswagen Magotan — бяха разпределени на партии за няколко седмици.

Компания подарила сотрудникам 4 116 новых автомобилей в качестве бонуса Китай, Авто, Премия, Подарки
Компания подарила сотрудникам 4 116 новых автомобилей в качестве бонуса Китай, Авто, Премия, Подарки

По данни на китайската новостна агенция Sohu, стойността на 4116 нови автомобила е около 500 милиона юани (74 милиона долара), но компанията Jianxi също обяви, че ще заплати и производството на номерата за автомобилите, както и пет годишна автозастраховка, а също и пътните данъци.

 Комунисти, какво да ги правиш...

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.