Saturday, October 31, 2020

Психология на днешния пролетариат (цитат от youtube)

 Артур Косс

На мен дори като специалист ми е трудно да разбера уличното простолюдие, радващо се например на събарянето в РФ и в Украйна на паметниците на Ленин. С какво може да се обясни подобно тържество на хора по същество прости наемни пролетарии? От гледна точка на известен европейски психолог, какъвто съм, нападките на представители на пролетариата (не притежаващ имущество плебс в «гръцко» прочитане) срещу СССР, срещу Ленин или срещу Сталин са сродни на явно изразено умопобъркване (предполагам, една от тежките форми на perturbatio). Тук имаме особен род душевен недъг (може да се говори за вънешно слабо изразен садомазохизъм) в комбинация с тежко проникващо поражение на левият мозъчен дял. Такива нападки (ограбваните фактически ненавиждат своите защитници) са или следствие на хроническо – при това придобито под външно информационно въздействие - слабоумие (dementia), или такива нападки са изключителна подлост (форма на социално-патологическо т. н. «болезнено безсрамие» в смес с «культурен» феномен под название schizophrenia) – нищо друго да се заподозре тук е невъзможно. Ако се прекрати да се вие срещу луната и се започне да се оперира със социо-натурални физически категории, то антисъветчиците изглеждат изключителни мерзавци и/или душевноболни хора с напълно при това разстроен логически апарат. И не само – още с разрушен инстинкт за самосъхранение, което на мен като психолог е напълно непонятно (тук е нужен специалист от калибъра на Ч. Ломброзо). Такива те изглеждат, доколкото са агресивно против всичко това, което в Русия не е било до СССР и което изчезна в РФ и в Украйна с развала на СССР, а именно против: 
 безплатна медицина
безплатно образование
безплатен масов спорт
безплатно жилище
против почти безплатни комунални разходи
против почти безплатни пионерски лагери
против спокойна увереност в утрешният ден
против най-силната в света наука
против мощна промишленост
против най-добрата в света армия
против пълният покой на нощните улици
против първите места на всички Олимпиади
против спокойни, без мръсотия, лъжи, пошлости и истерии СМИ
против най-ниската в света детска смъртност
против от 13.6% световното продоволствие, произвеждало се в СССР (1988)
против най-великият в света кинематограф
против най-великият в света хокей и въобще против потресаваща култура – именно руска култура, а не чуждестранна, както днес
 
За какво се застъпват днешните антисъветски пролетарии? Тържествувайки по повод сваленият паметник на Ленин, те фактически се застъпват уж против целият тизи «комуняцки бълвоч», но фактически активно, свалили панталони до коленете, се застъпват за присвояване на общонародното достояние – ТЯХНОТО ДОСТОЯНИЕ - от стотица кошерни бандюгани в системата на дермокрация, за тотална наркоманив и проституция, за безработица и нищета, за грозна беспризорност и търговия с детски органи! Какво е това, Delirium? Вероятно да. А още днешните пролетарии – са за олимпийски позор и неимоверно лъжливи и мръсни СМИ, за срамно лизане от «елита» на РФ на най-мръсните европейски ануси, за правото на «михАлкови», тоест, явно болни персони с признаци на megalomania, «свободно да се самоизразяват», иначе казано, рядко и безнаказано да пикат и какат в техните(!) души, и за нищ, унижен, обран до конец и слабообразован народ. Тук има място видимо още и явление на т. н. «социален цисвестизъм» - опит на нищия роб да прилича на своя охранен чорбаджия ако не по дебелината на портмонето, то поне(!) «идеологически». Кои след това са всички тези медведеви, гозмани, пукини, гундяи, кудрини, холмогорови, лаврови, михалкови, сванидзи, говорухини и проч. – е ясно. Но кои след това са пролетариите, които мислят точно в такива класови категории, като някой Ротенберг, Векселберг или като табачно-алкохолният «патриарх» Гундяев – ето къде е въпроса! Те как, сериозно считат, че през 1917-а хората действително са мечтали за "кариера" на дворен мужик за всичко у тлъстия чорбаджия и за бичуване до конюшнята, а комуняците по тази кристална народна мечта - с кървавия щик! Ах! - чувам аз гневен глас на работник от Тюмен - та нали при Сталин много са седели! Стига сте лъгали, скъпи пролетарии – днес в РФ седят повече, а в обожаемите от вашата «елита» САЩ хората като в Освенцим гонят в газови камери. Представяш ли си, миньоре от Кузбас, какво щеше да се твори в днешните руски и «световни» СМИ, ако в сталинският СССР хората по «шахтинското дело» са екзекутирали в газови камери или запържвали на електротигани! А ето дермократите – за тях може значи. Ох! Сталин е убевалЪ нарота! – възмущава се металург от Череповец. Не лъжи, сталевар - населението по време на СССР нараства двойно (141-287 млн), а при елцини-пукини-валцмани с глад, нужда, болести, студ, депресии и издевателства с елементи на културен садизъм ДЕЙСТВИТЕЛНО е унищожено вече почти 50 МИЛИОНА КОРЕННИ ЖИТЕЛИ на РФ и Украйна (31+17). Още веднаж, за който не е разбрал – от власовци и бандеровци (тези зондеркоманди на капитала) в РФ и на Украйна е унищожено ПЕТДЕСЕТ МИЛИОНА – два пъти повече, отколкото всички съветски хора загинали през Великата Отечествена война. И цялото това скотство – под лицемерен вой за «гулага» и под мерзки квичения за «голодомора».

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.