Saturday, November 14, 2015

Пол Крейг Робъртс: Още едно нападение под лъжлив флаг в Париж?

Ещё одно нападение под ложным флагом в Париже?
В петък 13-ти в 7 часа вечерта в наше разпорежение има малко информация за «терористическите атаки» в Париж, освен тази, че Париж е затворен като Бостън след «Бомбата на Бостънският маратон», също така предполагаемо сфабрикувано произшествие.
Вероятно ще бъдат представени правдоподобни свидетелства, че Парижките атаки са били истински терористични атаки. Въпреки това, каква полза трябваше бежанците да извлекат от това да превърнат себе си в нежелателни гости с помощта на актове на насилие, насочени против страната на пребиваване, и къде във Франция биха могли бежанците да придобият автоматично оръжие и бомби? Всъщност, къде биха могли самите французи да ги придобият?
Милионите препълнили Европа бежанци от вашингтонските войни издигат на преден фронт на европейският политически живот националистически партии, такива като «Пегида» в Германия, «Партия за независимост на Съединеното Кралство» на Найджел Фарадж, «Национален Фронт» на Мари Льо Пен във Франция. Тези антиевропейски политические партии едновременно са антиимигрантски партии.
Последните допитвания до общественото мнение във Франция свидетелстват, че в резултат на притока на бежанци от вашингтонските войни, Марин льо Пен е възглавила списъкът кандидати за следващите избори за президент на Франция.
Със своята 14 годишна поддръжка на неоконсервативните вашингтонски войни за господство в Близкият Изток влиятелните кръгове на европейските правителства разрушиха своята електорална поддръжка. Народите на Европа искат да са французи, немци, холандци, италянци, унгарци, чехи, британци. Те не искат техните страни да се превърнат в многолика Вавилонска кула, създадена от милиони бежанци от вашингтонските войни.
Запазване на собствената национална принадлежност – ето какво предлагат на избирателя «Пегида», Фарадж и Льо Пен.
Не можем да изключим, че разбирайки своята уязвимост, управляващата върхушка на Франция  не е приела решение да защити своето пребиваване във властта с помощта на сфабрикувано нападение, което би позволило на управляващите  кръгове да затворят френската граница и така да лишат Марин Льо Пен от основният и политически аргумент.
Някои хора са дотолкова наивни и глупави, че мислят че нито едно правителство не ще започне да убива своите собствени граждани. Но правителствата правят това постоянно. Налице е безкрайно число атаки под лъжлив флаг, такива като операция «Гладио». Операция «Гладио» – това е съвместна операция на ЦРУ и италянското разузнаване, които в следвоенните години безпощадно устройваха бомбени атаки срещу съвършенно невинни италянци, от рода на чакащите влака на железопътната станция, убивайки стотици хора, а после хвърляйки вината за това насилие върху европейските комунистически партии, за да блокират успеха на комунистите на изборите.
Президентът на Италия разкри истината за операция «Гладио», и вие можете да прочетете за нейните омерзителни детали в мрежата и в цял ред книги. Тези бомбени атаки не са били устроени от комунистите, както бе широко разтиражирано в развратените западни СМИ. Взривовете са били устроени от италянското разузнаване при съдействие на ЦРУ. На слушанията в хода на едно от разследванията, сътрудник на италянското разузнаване заявил, че обекти за нападения са се избирали така, че максимално да се увеличи броят на смъртни случаи сред жени и деца, защото тези жертви били най-полезни за дискредитация на комунистите.
Вземайки под внимание отдавнащната традиция на организирани пропагандистски мероприятия под лъжлив флаг, «терористическите атаки» в Париж биха могли да станат най-свежите им въплъщения в реалност.
Пол Крейг Робъртс

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.