Wednesday, September 25, 2013

САЩ се превърнаха в диктатура

АиФ.ru публикува интервю с гражданинът на САЩ Блейн Купер, поискал затворза «диктатора Обама».

Жителят на щата Аризона Блейн Купер се прослави в света след като на среща със сенатор МакКейн обвини президента на САЩ Барак Обама в поддръжка на тероризма. «От името на американския народ» Купер поиска затвор за Обама и неговите сподвижници, в това число и за разсвирепелия МакКейн.

Блейн Купер е на 33 години, живее в малко градче Хамболдт. Мистър Купер е женен, с три деца. Работи като пожарникар, завършил е колеж, занимава се пауерлифтинг и ходи на църква. Неотдавна Купер бе задържан в полицейският участък в съседния град Прескот и изпратен на разпит от агенти на ФБР, недоволни от съдержанието на неговите съобщения в социалната мрежа Facebook. В ходът на разпита му е била предъвена разпечатка на постовете му и подробно досие за него и членовете на семейството му. Разпитът траял четиридесет и пет минути. След като е било установено, че Купер «не представлява обществена опасност», той е бил освободен.

След случая Купер дава интервю на журналиста на интернет-вестника «Ставгород» Валерий Ледовски.

Валерий Ледовски, «Ставгород»: Мистър Купер, какъв проблем в политиката на Обама е най-сериозен? Как мислите, защо американските държавни органи проявиха интерес към вас именно сега, а не по-рано? Какви основни моменти от вашето политическо виждане на текущата ситуация в САЩ можете да отделите?

Блейн Купер: Мисля че САЩ се превърнаха в абсолютна диктатура, където правителството разположи хората зад гигантска решетка, система за наблюдение, регулирайки мислите, движенията и живота като цяло. Мисля че Обама е много лош като човек, и такива бяха неговите предшественници. Всички политици и лидери, които имаме в момента са изменници на Америка и искат напълно да унищожат свободата на всяка цена. Те идват в името на мира и безопасността, склонявайки към себе си американците, за да поставят кръст на техните свободи заради този мир и безопасност. Я вярвам в това, че положението на нещата в Конгреса и другите подразделения на правителството е такова, че те не искат нищо друго, освен окончателното унищожение на Америка.

Всеки, който не се подчини на правителството, окаже съпротивление, ще бъдат унищожени. Те трябва да бъдат спрени, докато с тяхната отрова не бъде отровен останалия свят. Те правят това от страх да загубят контрол над масите. Те подкупват средствата за масова информация. И сега няма значение, за кого гласува Америка — в края на краищата те достигат същия резултат. Системата на възгледи, насаждана в Америка е поразителна, лидерите искат да встъпят право в третата световна война против волята на своя народ, койот вече не иска войни, но те не го слушат.

В. Л., «Ставгород»:
Благодаря за отговора. Какво мислите за ситуацията в Сирия? Какви са истинските цели на американското правителство?

Б. К.: Сирия. Почти веки в Америкя знае, че нашето правителство спонсорира в Сирия въстанниците и че, погледнато общо, нашето правителство, освен всичко останало, носи отговорност за химическата атака против децата в Сирия. Те обвиняват в това Асада, за да се опитат да рапалят поредната война. На американския народ тя не е нужна съвършенно. Ние апелираме и говорим на нашите лидери да не ходят в Сирия. Но те вече няма да слушат никого.

Нашето правителство сега разпалва войни в името на борба с тероризма, те искат да бъдат световна полиция. Ние много пъти сме им казвали да стоят от това по-далече и да се занимават със своите работи. Те искат да контролират света и да налагат идеология на всички, когото искат да спрат, докато те самите не бъдат спрени.

Възможно е полезно да се знае, че едва 9 % от народа на Америка иска война в Сирия.

Американците повече уважават Путин, отколкото нашите лидери, които в името на война с терора разрушават в Америка всичко на което тя някога стоеше.

В. Л., «Ставгород»: Какво ви е известно за руската политика? Какво е вашето мнение за мястото на Русия в света и гражданите на Русия?

Б. К.: Е, аз не зная толкова много за Русия.

В. Л., «Ставгород»: Мистър Купер, как дойдохте до идеята за активна оппозиция на политиката на вашето правителство? Какви са вашите планове за бъдеще?

Б. К.: Моите планове са свързани с това, да продолжавам да говоря за свободата. Свободата, която някога имахме. И да разобличавам злото на моето правителство пред всички хора. Така, както мога. Тази идея в отношение на моето правителстви и политици ми дойде, когато видях, че те повече не се възглавяват от хора на свободата, но от тези, които искат да унищожат свободата. Те, мисля, са обречени на продължително бавно движение към много лош край.
В. Л., «Ставгород»: Още един въпрос. Представете си Идеалната Америка. Какво бихте искали да промените?

Б. К.: Ако бях президент? Или просто гражданин?

В. Л., «Ставгород»: Какво искате да измените в решенията на вашият президент в текущата ситуация? И какво искате от правителството, за да направи вашият живот по-свободен и по-лек?

Б. К.: Ако аз бях президент, то бих върнал свободата на хората и бих ги изтръгнал от ръцете на правителството, бих направил за това всичко, което е нужно, с помощ на президентски укази, тъй като в нашето правителство са проникнали лоши хора. Аз бих унищожил федералният резерв и спрял печатницата на пари. Също така с федерален закон бих забранил печатането в Америка на хартиени пари. Бих унищожил всички печатни машини, отменил бих данъчния кодекс и преминал на единен данък за всички граждани в размер 10,5 процента. Бих събрал мнозина лидери, забъркани в измяна, и бих ги арестувал. Бих намалил разходите на конгресмените до 30 000 за година, а президентите — до 100 000 и бих дал разликата на войниците, които воюват за нас. Бих прекратил всички войни и бих защищавал само своите граници. Бих се върнал към златния стандарт. Бих отменил всички неконституционни закони. Във всеки случай, това би било добро начало.

В. Л., «Ставгород»: А относно гражданите?

Б. К.: Като човек и гражданин на своята страна, не мисля, че някога ще получим шанс на това, защото суперсъстоятелният елит контролира нашите избори. Докато не можем да излезем от позицията на силата в облика на свободата.

Само това ще донесе на Америка изменения. Големият контрол по отношение на хората ще изплаши тяхното желание да се движат някъде или да излязат от дома. Ние сме затворени в гигантски затвор. Ето как изглежда това.

В. Л., «Ставгород»: Стществува ли единна рецепта за подобрение ситуацията в Америка? Възможно, вие ще можете да намерите силен лидер? Може ли да се избегне революцията?

Б. К.: Аз мисля, че да се избегне революция е възможно, ако американците намерят лидер, който ще бъде поддържан от достатъчно количество пари и после на изборите. Но изборите се контролират от средствата за масова информация и банкерите, у тях са всичките пари. Всеки път, когато се появява популярен лидер, това значи, че той получава финансиране. Някой такъв, като мен, който ще прави правилните неща за своя народ, никога не может да намери финансова поддръжка. И затова революцията става необходима.

Всеки, споделящ моите убеждения, те демонизират и унищожават в СМИ. Сега ние сме общество, оглавявано от голямо зло. И ако някого с подобен на моя подходо към решението на проблемите бъде избран, то силите на суперелитът, без съмнение, ще то убият или, като минимум, ще опитат. Но те не ме плашат. Аз с удоволствие бих приел куршум за своя народ. И аз вярвам в това, че с божа помощ може всичко да изменим.

В. Л., «Ставгород»: Какво можете да разкажете засвоя сайт? В настоящо време той е недостъпен. Но ние го намерихме във веб-архив. Но… те премахнаха всички ваши клипове в Youtube?

Б. К.: Youtube изключи моя канал и ме цензурира. Аз имах много видео, така че в резултат бях принуден да изключа сайта, тъй като всички мои видео бяха свързани с него с връзки. Сега правя своята работа във Facebook.

В. Л., «Ставгород»: Да, ние намерихме вашата група във Facebook, в нея има много информация, благодаря.

Б. К.: Ах да, съществува още и моята страница във Facebook.

В. Л., «Ставгород»: Вие разбирате, че за нашите хора тази информация може да бъде взрив във мозъка? Мнозина наши хора мигрират в САЩ. Те мислят, че във вашата страна управляват свободата и справедливостта. Вие бихте ли искали да спрете тези хора или не?

Б. К.: Да спра кого?

В. Л., «Ставгород»: Нашите хора, които искат да мигрират в САЩ.

Б. К.: Е, аз бих им казал да пристигат, но до тогава, докато ние не възстановим тук свободата, не мисля, че тук силно ще им хареса, ако всичко продължава да се движи в същото направление.

В. Л., «Ставгород»: Възможно, те вярват в лотарията Green Card и другите американски реклами за световната общественост?

Б. К.: Уверен съм, че те искат повече свобода, но Америка върви по такъв път, че в края на краищата свобода може да остане съвсем малко.

Да, аз имам предвид, че това все още е прекрасно място за живот, но, ако говорим честно, преди 50 години то беше по-добро.
Те развалиха всичко, за което ние някога се борихме. И затова, ако те дойдат тук днес, могат да се окажат силно нещастни.

Но аз вярвам, че винаги има надежда да направим това място отново прекрасно.


Не намерих страницата на Блейн Купер във Фейсбук, но ето кратка информация за неговото задържане и разпит: http://www.policestateusa.com/2013/fbi-interrogated-man-after-comment-about-american-police-state-on-facebook/

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.