Friday, October 25, 2013

Источници в разузнаването и банките: Световният елит планира да срути долара и посее в САЩ хаос, следва да «очакваме неочакваното»


В течение на последните 24 часа проведох две отделни беседи с двама различни източници, всеки от които каза почти едно и също: Бъдете готови за неочакваното. Нужно е да се събудите. Разберете, че всичко, което говорехме е лъжа. Намираме се в самия епицентър на «идеалната буря».
Първите думи, дошли от моя източник от разузнавателното съобщество казват много. «Тези хора [ режимът на Обама и неговите наставници ] «се изпуснаха». Те не получават това, което искаха със Сирия, защото ние ги изправарихме, като организирахме «Бенгази». Алтернативните средства за масова информация също ги «таковаха», но това не означава, че те са се предали. Това въобще не е така. Какво означава това? Това, че те имат същата цел, но измениха плановете си ".
За да стане ясно, аз попитах за крайните цели на играта.
"Унижение на Америка в качеството си на жизнеспособна глобална власт, в икономическо и военно отношения. Те разчитат, че вниманието на хората ще се насочи към политическият театър, а това е именно каквото се случва сега с провалът на бюджета. Но никой не търси с очи този, който се намира зад кулисите, и има ли някого там, и ако има, много малко от забелязалите ги разбират това, което виждат. Те съобразяват твърде зле и все още се хващат за парадигмите на политическия театър, от типа «дясно-ляво», - заяви той.
Целта се заключава в създаване на нова глобална икономическа и енергетическа структура по пътя на премахването на долара в качеството на резервна валута в света. По пътя на подчинението на САЩ под глобалната структура на власт. Защо никой в средствата за масова информация не говори за това? Защото те са съучастници. Защо болшинството от тези, които работят в "алтернативните средства за масова информация " не говори за това? Защото те не виждат голямата картина. Лъжата е толкова голяма, че те не са способни да разберат".
В този момент аз съобщих на моя източник в разузнаването за моят разговор един час преди това с финансов инсайдер, който използва Интернет псевдонимът “V, The Guerrilla Economist.”Този  финансов инсайдер има предварителни записи с почти идеално точни финансови прогнози, за което свидетелстват неговите многочислени разкрития на информация от доклада Hagmann & Hagmann аз Банка Япония и съвсем наскоро за Deutsche Bank. В допълнение към регулярното присъствие в качеството си на гост в доклада Hagmann & Hagmann, той наскоро основа сайтът Rogue Money и се появи в популярното предаване «От бряг до бряг» с Джордж Нури, миналата седмица. Той бе категоричен за текущата криза на ликвидността в САЩ. "Ние се счупихме, банкрутирахме, и не случайно, а по умъсъл", - заяви той. "Макар малко над 18.000 фанати янки, които невероятно отстояваха в течение на няколко часа миналата седмица, за да заявят за своите притеснения на главата на пенсионната система, тяхната страна, техните пенсии и пенсионни сметки от минута на минута ще бъдат разграбени. За съжаление, това е преобладаващият менталитет, който позволява на властта на брокерите и техните съучастници - СМИ, да направят това, което са планирали. Но ще има и още нещо по-голямо. Идеална военнена, икономическа и политическа буря."
"Хората са длъжни да разберат, че Китай и Русия ясно осъзнават нашите икономически и военни уязвимости и експлуатират тези уязвимости. Китай позиционира своята икономика като господстваща в света. Освен това, те увеличиха своята военна мощ, за да надминат САЩ", - добави той.
"В настоящо време русите се обединяват с китайците и провеждат военни учения. Помните, че 2008 година се проведе моделиране на военна ситуация с участие на американските Обединени ударни сили, когато F-35 fighters бяха против руските Су-35 тежки изтребители. Бе ясно, че русите постигнаха лека победа. JSF F-35 бяха като хлапета пред тях. «Ни за една минута не се съмнявам, че китайците и русите се позиционират като доминиращи над САЩ във военно отношение. Във връзка с това, че Русия отмести САЩ в ситуацията със Сирия, този момент се явява много важен", - ето какво заяви финансовият инсайдер. Едновременно с информацията, която получих от моят източник в разузнаването, "V" добави, че часовникът на долара, играещ роля на резервна валута в света, тиктака във вид на бомба със закъснение.
"Благодарение на политиката на Федералната резервна система и този режим на икономически психопати, САЩ се намира в много дълбоко финансово затруднение. Въпреки това, у вас има политически деятели и оратори, излизащи в новините, които разказват на всички, че всичко е наред. Това въобще не е така, не всичко е наред, и ние ще изпитваме същото, което се случва в Европа, когато банките дали работят, дали почиват, в допълнение към разграбването на нашите пенсий и пенсионни сметки. Това е само въпрос на време, а не «ако». " Той също добави, че очевидно съществува план за едина глобална валута, единна световна икономика. И с него идва една световна властна структура за контрол на този нов световен финансов порядък.
"Още нещо ", - добави финансовият инсайдер. " Във страната се наблюдават все повече банкрути на градски администрации, по аналогия с Детройт. Знаете ли, кой град веднага след Детройт се намира на ръба на банкрут?" - попита ме той. "Ню-Йорк - Сити. Точно така, Ню-Йорк върви веднага след Детройт ". Той вече е взел курс към финансов апокалипсис.

Оригинал на статията тук.

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.