Tuesday, October 1, 2013

Юрген Eлзесер: "Ние живеем под колониалното иго на САЩ".

Национално-освободително движение започва да  повдига глава и в Германия, за което свидетелства блестящата и удивително смела реч на Юрген Елзесер (Jürgen Elsässer), в която Ангела Меркел той пряко нарича "американската президентша", a диктатурата на АНБ - "нова национал-социалистическа диктатура". Също така ярко той изразява своята патриотическа позиция относно предстоящия трансатлантически договор за свободна търговия: "Те какво, искат да свалят данъци от нас пряко от Вашингтон? Искат нашите патенти американците да крадат направо? Искат генномодифицираното говно от "Монсанто" безпрепятствено да попада на нашите поля? Бъдейки немец, действително изпитваш повдигане при вида на тази раболепност, подлизурство и подлагане в тези летни месеци."
Като цяло може да се каже, че гледната точка на немския експерт явно съвпада с позицията на депутата от Държавната дума Е.А. Фьодоров.

Оригинал: http://www.youtube.com/watch?v=xVGrsO...

P.S. 00:25 Енджи - ласковото прозвище на Ангела Меркел, дадено ѝ от американците.

P.P.S. 15:56 Кройцберг и Нойкьолн - райони на Берлин.

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.