Saturday, November 12, 2016

Обикновен битов нацизъм

Michelle, ma belle,
Sont des mots qui vont tres bien ensemble, tres bien ensemble…
«Michelle», The Beatles
Обыкновенный бытовой нацизм
Пея си под нос тази песничка всеки път, когато се подозирам в скрит фанатизъм. Защото фанатизмът убива. Всеки фанатизъм, даже по отношение към любимата музикална група.
Хора, които са били безкрайно уверени в своята правота, са изгорили 13-14 милиона човека в Европа. Предимствено красиви жени (затова у тях има такива страшни тетки типа Саманта Пауър).
Уверени в своята правота фанатици изгориха Монсегюр и опитваха да унищожат Прага, убиха около 20 хиляди човека във Вартоломеевата нощ и с милиони убиваха американските индианци.
Днес уверени в своята правота фанатици режат глави на хора пред камера в Сирия и Ирак, изгарят хора живи в Одеса и бомбят на Донбас.
Което е характерно, всички те искат да се виждат бели и пухкави. Аз отдавна съм забелязал, че колкото повече човек е «пацифист», толкова повече в него има скрита агресия.
Обикновения човек ще напсува враговете си, ще изхвърли негатива, и разпуснат ще иде да си се занимава с неговите си дела. А «пацифистите» се усмихват, правят вид, че те са «за мир в цял свят, цветенца и котенца», но агресията в тях се трупа и се изтръгва в най-причудливи и плашещи форми.
Именно любителите на котенца, «всичко най-хубаво» и «прогресивни» либерали повече от всички се радваха с пяна на уста на изгорените живи одесити.
Именно постващите мимимишни картинки домохазяйки давейки се от ненавист пишат в соцмрежите призиви дасе «бомбят донбасятчетата» и «унищожи Русия и всички руси».
Именно разказвачите на «ние ненавиждаме оръжието» сега постят в твитер «Убиите Тръмпа и всички негови привържъници».

Тези хора са свикнали да се мамят сами себе си, те са привикнали да мислят за себе си добро, да се считат за «правилни» и винаги и във всичко прави. А тези, които «не са такива», разбира се, не заслужават жалост и подлежат на унищожение. Те нали не са няши! Ето такъв е той, обикновеният битов нацизъм. А всички тези «либерали», «демократи», «патриоти на Украйна» и «нестадо» – са просто нацистски нелюди. И това не е пропагандистско клише, а констатация на факта.
Утвърждение на превъзходството на «нация от общочовеци» над «неполноценни ватници и реднеци», а също своето право тези «непълноценни» безнаказано да унищожават – това и е най-истински нацизъм.

Публикувано http://news-front.info/2016/11...

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.