Tuesday, December 13, 2016

Социалните мрежи къртят 5

Въпрос от Узбекистан:
2 бивш съотечественик - Е обяснете ми защо украинците гастерят? При совка те бяха 52 милиона, сега са 40, населението се е съкратило, значи трябва да има дефицит на работна сила, нали? Ето нашите например ходят в РФ защото населението от 19.8 млн нарастна на 32 млн оттук и недостиг на производствени мощшности и излишък на работна сила. Но при вас е противоположната ситуация!


"Порошенко предал писалката с която подписал асоциацията за ЕС в музея."
- По-добре Петя да я беше изхвърлил, а още по-добре - унищожил, щото в задника му ще я натикат... непременно ще я натикат!


А знаят ли притежателите на най-силната армия в Европа, че Асад за 6 години война още не е провел нито една мобилизация?


Намерихме си нови братушки - брадати и под черни знамена.




Меркел: главния проблем за немците не са бежанците.
Немците: главния проблем за немците е Меркел.
Бежанците: Абе нещо много немци се развъдиха...


С новото преброяване на гласовете недобре се получи. У Тръмп се оказаха още повече отколкото на първото преброяване. Сега освен на КГБ всичко да се сваля...


Рiволюцiя в опасностi!! У хiхлiте за 3 години им падна емайла от тенждерите и започна да пропуска Кремълските зомбо-лъчи!


В случай на война с НАТО Путин залага на ВВС на САЩ - това как умеят да си бомбят партньорите вече е известно.


Героите на мултфилма "Маша и Мечока" нарекоха агенти на Путин. Лайк, ако също си агент на Кремъл!


No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.