Monday, December 5, 2016

Нито един западен инструктор не трябва да напусне Алепо жив!


Кръвта на нашите военнослужащи лежи и на ръцете на поръчителите на това убийство. Тези, които създадоха, отгледаха и въоръжиха тези зверове в човешки облик, назвали ги за оправдание пред своята съвест и избиратели – «опозиция». Да-да, на вас, господа, покровители на терористи от САЩ, Великобритания, Франция и прочие съчувстващи им страни и образования.
Генерал-майор Игорь Конашенков
Това е всичко, което остана от нашата мобилна болница в Алепо. Гърмяха прицелно. С пряка наводка. С явна неумерена ненавист. Към русите. С появата на които живота на сирийските бармалей престана да бъде малина.
Днес, когато дните на антиасадовската коалиция са преброени те няма какво да губят. Ето и отидоха на тази съзнателна провокация, желаейки не само да ни принудят на резки ответни мерки, но и да ни заболи. За своите несбъднати мечти. За унизителните безрезултатни преговори. За това, че Сирия за тях е загубена завинаги.
Загинаха медици. Жени. Наши. Руски. Изпълняващи своя лекарски и човешки дълг.
Никой, освен русите, включая всички хвалени международни организации, така и не събра смелост нито да достави хуманитарна помощ, нито да развърне пунктове на мобилни болници в обсаденият, практически изтрит от лицето на земята град.
Ние правехме това, правим и ще правим. Независимо от това, че за нашият хуманизъм ни се налага да плащаме с живота на своите.
Просто затова, че така сме привикнали. Да бъдем там, където от нас се нуждаят. Да защитаваме слабия. Да отстояваме правдата. Да се борим за справедливост.
Но сега ние още и наказваме злото.
Твърдо и безпощадно.
Ибо никой няма право безнаказано да убива нашите жени.
Нито един боевик, колкото и умерен той да не е бил, нито един техен западен инструктор не трябва да напусне Алепо. Жив. Даже ако техните куратори припълзят под Кремъл на колене. Пощада не трябва да има!!!!
Бомбете нах@й всички!!!

Юлия Витязева, специално за News Front

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.