Friday, December 23, 2016

Социалните мрежи къртят 8




Филипп Масловский: Думите на Путин, че "армията на РФ е по-силна от всеки потенциален агресор" вбесиха Дж.Кирби, който подпален отговори, че САЩ са най-силния агресор


MadGun RUS: "Държавния департамент нарече армията на САЩ най-силна за цялата история на човечеството". Кирби говореше за тази армия, над която се хили цял свят, когато морпехите и заседнаха на плажа в Португалия и която хвърляше Хамери без парашути.


Голос Мордора: При Путин идвали с обиск по ордера на Печорския съд от града Киев. Говорят избегал през черния вход.



Кот Лаврова: Украински следователи дошли с обиск в кабинета на Путин



Vlasislav Breeg: Украински следователи дошли с обиск в кабинета на Путин, инстинктивно сложили плочки, измили тоалетната, поклонили се и си отишли.


Новости. Как есть: Моментално побелелите боевици от движението "Джейш Ал-Фатх" заявиха, че новината, че те са поели отговорност за убийството на посланика - е фейк!


Во///дь: САЩ призова Русия да отмени закона за чуждестранните агенти. Така си и представих Путин отменящ закон с формулировката: "по молба на САЩ"


Прошлогодний Лимонад: 1437 журналисти от цял свят са акредитирани на пресконференцията на директора на "незначителна, нищо не решаваща" бензоколонка от третия свят.




No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.