Sunday, December 11, 2016

Социалните мрежи къртят 2

През 19 век Пит и Наполеон делили света, а сега Путин и Тръмп? Е, ок...


 
 Лавров само нарече някакви абстрактни дебили дебили, а всички дебили вече се стреснаха и обидиха!
 Макларън приведе неопровержими доказателства, че агенти на КГБ с насилие са боли допинг на руски спортисти под заплахата от ГУЛАГ.
 "Турция възнамерява да плаща с лири за руският газ". Чакаме истеричните вопли на САЩ, че в Турция има тираничен режим и Ердоган трябва да си ходи. И после ще възникне умерена въоръжена опозиция...
 Обама сне ограниченията за доставка на оръжие в Сирия. Главата на Пентагона срочно отиде в Афганистан. У "партньора" спешно напъват позиви да успее да насере навсякъде.
 Всеки ден хубави новини - ту Роснефт 10,5 млрд евровнесла в бюджета, ту българите 600 млн евро в клюн донесли за дългове пред Росатом...
 Още не напуснал креслото си Обама, съветник на Тръмп нарече укро-пропагандата "подправени новини". Така явно Путинските агенти не се бяха изпускали...

 "Та нали може да се гръмне някоя АЕЦ, когато вятъра духа към Раша". Назло на кацапите ще насера там, дето живея. Е това точно е патриотично. Героям слава!

 
 
 Посланникът на САЩ Йованович счита вдигането на тарифите (ток, газ, отопление) за най-силния антикорупционен ход на Министерския съвет в Украйна.

 "Открита Русия" на Михаил Ходорковски проведе конкурс сред най-обективните и честни СМИ пишещи за Русия. Победи журналистическия колектив на "Фолкишер Беобахтер".

 ЕС и САЩ ще разширят санкциите срещу Русия, задето им пречи да превърнат Сирия в такава напреднала и процъвтяваща страна като Либия.


(с) Мортеза Авини, ирански режисьор, загинал 1992-а

Когато те те оскърбяват - това е "свобода на словото".
Опитваш се да възразиш - това е "отсъствие на култура"!

Ако те задават въпроси - това е "свободомислие".
Ако ти опитваш да задаваш въпроси - това е "разпит"!

Те те обвиняват в нещо - това е "търсене на истината",
Ти се опитваш да се оправдаеш - значи си "лъжец"!

Те ти се присмиват - това е "конструктивна критика",
Опитваш да отговориш - това е "нетърпимост"!

Те те заплашват - значи "защитават себе си",
Когато сам опитваш да защитиш своите убеждения - ти си "подпалвач на ненавист и насилие"!

И независимо цялата трагичност на ситуацията - аз се възхищавам на тези, които все едно противостоят на стремящия се към господство Запад.

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.