Wednesday, December 21, 2016

Социалните мрежи къртят 7

Обама, в прощалната си реч, чисто по Фройд, спомена 38 пъти една слаба регионална държава с разкъсана от санкции икономика.


Филипп Масловский: Администрацията на Тръмп не включи Русия в списъка първостепенни заплахи, така потвърждавайки наличието на болезнено-параноидални отклонения при расиста-русофоб Обама.


Голос Мордора: Танкерите "Маршал Жуков" и "Сталинград" са включени в списъка санкции на САЩ. Държавния департамент, вие сериозно?


Во///дь: Държавния департамент заяви за непричасността на САЩ към убийството на руския посланик в Анкара. При това, че никой публично не ги е обвинил.


Во///дь: Френските електрици помолиха САЩ да усмирят умерената опозиция от Ислямска Държава, защото не успяват да сменят лампичките с нужните цветове по Айфеловата кула.


Либеральное днище: Ето какво значи визитата на Путин в Япония за преговори по спорни територии: САЩ обявиха за най-голямото от 1972г. връщане на територии на Япония.





 
 
Още фото за Елцин-център. 



 
 
 
 



 
 
 
 



















No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.