Monday, December 19, 2016

Социалните мрежи къртят 6

Филипп Масловский: След пленяването на 14-те инструктура от коалицията на САЩ в Алепо верифицирания акаунт на девойчето Бана замлъкна като картечно гнездо след граната.

Владимир Хока: Сложих си от интерес тенджера на главата. Седя, чакам необичайно състояние. След 5 минути осъзнавам, че седя като идиот с тенждера на главата в кухнята. Хилих се като луд над експеримента си половин час. Настроението се подобри, но да разбера идиотизма на хохлите така и не можах... и с какво са ги надрусали, че и досега им държи.

Лисовский: Сега, разбирайки че евтиния руски газ свърши и укрите ще преминат на скъп европейски, ще видим как Украйна не краде газ.

Кош Наран: На 18 декември са се родили Йосиф Сталин и ръководителя на Эхо Москвы Венедиктов. От цялата си душа поздравявам Алексей Алексеевич с Рожденния ден на Сталин!

MadGun RUS: Генсека на НАТО Столтенберг заяви, че алианса няма да се намесва във войната в Сирия, щото шубето голям страх!

MadGun RUS: Руснаците пробутаха своя президент на американците, а китайците им откраднаха най-новия подводен дрон. Това е всичко, което трябва да знаете за свръхдържавата САЩ.

No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.