Sunday, December 11, 2016

Социалните мрежи къртят 4

Ами ако СССР нарочно не е развивал интернет преди времето му, за да може да отгледа и възпита още няколко поколения нормални люде?

"Бащата на Путин е бил бакалин от шиитския юг, живял близо до Насирия и доставял на местните лавки смокини (на арабски "тин"). Затова всички го наричали Абу Тин. След Втората световна той се преселил в Съветския Съюз, женил се на "руска бяло-руса девойка", и нарекъл родилият им се син Абдуламир. Името било сложно за местните и те го подправили по руски образец - Владимир." ... Слухове по пазарищата в освободените райони в Сирия...

В отговор на обвиненията за убийството на 90 иракски войници Държавният департамент на САЩ за пореден път отбеляза високия професионализъм на американските пилоти.

90 иракски войници опасно се приближили до американския истребител, готвещ се за знаменития високоточен удар на САЩ по болницата в Мосул.

- Какво е това?
- Това е национална легенда!
- В смисъл?
- Това е автентичен легендарен руски болт!
- И какво правят с него?
- Полагат го!

Главен секретар за поста Държавен секретар в администрацията на Тръмп стана главата на Exxcon Mobil Рекс Тилерсън - награден от Путин с орден "Дружба".










"Токио съобщи за отказа на Москва да приеме куче като подарък за Путин." Хокайдо подарете, или хайде в краен случай Сикоку.


Президентът на Гамбия отказа да признае загубата на изборите и ги отмени. На снимката той позира с приятели.






No comments:

Post a Comment

Коментарът ви ще бъде модериран и след това включен към блога. Възможно е публикуването му да се забави по тази причина, за което моля да ме извините.